Köszönöm, orvoshoz 8-án megyek, lehet még csak petezsák lesz, de már nem tudok más időpontot hozzá. Legfeljebb megyek majd újra. Majd meglátjuk, de most nagyon bizakodunk :) Majd megírom, hogy mi lett.
aug. 1. 09:18
13/22 A kérdező kommentje:
Csak elmentem reggel még egy eredményért.
1469 lett,szépen tartja az emelkedést :)
17.dpo 253
19.dpo 612
21.dpo 1469
aug. 2. 16:44
14/22 anonim válasza:
Ez szuper! Kíváncsi leszek az uh-ra is. (Nyilván te százszor jobban)
aug. 3. 07:28
15/22 A kérdező kommentje:
Ma voltam UH-n 13x8mm petezsák. Ha az ovumat nézem ugye kb 5+5-6+0 lehetek. Szikhólyagról nem volt szó. 3 hét múlvára hívtak vissza.
aug. 8. 16:10
16/22 anonim válasza:
Jobban jártál volna, ha vársz még egy hetet. Akkor már egyértelmű lett volna, így meg most várhatsz bizonytalanságban 3 hetet.
aug. 8. 16:12
17/22 A kérdező kommentje:
Igen tudom...a saját dokimhoz jövőhétre van időpontom...csak közbe magán helyet kerestünk és így kerültem oda túl hamar.
aug. 8. 16:19
18/22 anonim válasza:
De akkor miért nem vártad meg a jövő hetet? Gondolom ezzel az UH-val semmivel se vagy nyugodtabb, mint eddig….
aug. 8. 16:34
19/22 anonim válasza:
Hát szikhólyagnak illett volna lennie, de kb ekkora petezsákkal nekem csak pisilés és türelmes keresgélés után látszott a szikhólyag. 5+6 voltam akkor, vérzés miatt jártam ügyeleten és kifogtam egy lelkiismeretes rezidens csajt. Egy nagyon rövid vizsgálattal nem csoda, hogy nem látszott petezsáknál több. Amúgy petezsák méret a korhoz jó. 7-10 nap múlva érdemes menni legközelebb, engem úgy hívtak vissza. A 3 hetet szerintem azért mondta, mert ha 8-9 hetesen minden oké, akkor nyugodtabb szívvel küld el védőnőhöz, mert akkor már 2% körül van csak a vetélési arány, ha a szívhang frekvencia is kornak megfelelő. Engem végül még 1x visszahívtak így 10 hetesen és csak azután mehettem kiskönyvért.
aug. 8. 16:50
20/22 A kérdező kommentje:
Igen tudom, jobb lett volna később.
Kedves utolsó, én is úgy gondolom, ahogy írtad. A szikhólyagnak jobban örültem volna, de valóban olyan gyorsan végzett, hogy szinte magamhoz sem tértem, már törölközhet öltözhet. Nagyon izgulós vagyok, sajnos aggódom, fogalmam sincs van e értelme egy hét múlva ismételni, vagy, hogy 3 hetet hogyan ne stresszeljek végig.
Lehet a magam megnyugtatására elmegyek szerdán a dokimhoz... legfeljebb, ha üres maradna a petezsák, az akkor már kiderül. Azt nagyon jól tudom, hogy bármikor bármi történhet, de első körben akkor leszek nyugodtabb, ha már lesz embrió. Na még alszok rá úgy is párat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!