Lányok akinek párja van de rég nem össze a baba tényleg képes bele menni egy bér apás dologba?
Azért kérdezem, mert megkeresett egy ilyen hölgy, és mondta hogy ismeri a gyerekem és nekik évek óta nem jön össze.
Azt mondja hogy 1..2alkalom.
Tudja egy volt exemtől hogy elég nagy mennyiségű anyaggal rendelkezem.
Más miatt segített nekem, jogi kérdés, aztán végén fizetni szerettem volna, és mondta megbeszéljük majd emailben elküldi. Aztán...
Hát ezt borzalmas volt még olvasni is.
Nekem az orvosi keretek között történő spermadonoros módszert se veszi be a gyomrom, nemhogy a sutyiban félrelépegetést. Hogy lenne már jó a kapcsolat ha pont ebben az igen lényeges kérdésben nem tudnak megbeszélni egy közös álláspontot és a hölgy inkább áveri és félrelép majd neveltetné vele más gyerekét élete végéig?
Gyereknek is, meg a férjnek is nagy törés lesz mikor kiderül, hogy az apja nem az apja, mert ki fog. Manapság igen divatos a dns vizsgálat a családfakutatás és egyebek miatt.
Én nem hiszem el hogy a nő ezt komolyan gondolta. Inkább csak félre akar lépni és ez hozzá a körítés ürügy.
Ha neked is van párod mégis miért vetted egyáltalán fontolóra? Ja hát tudom "De egy egész csinos igényes nő". Na és? Nem kell minden csinos nőre ráfeküdni, pláne ha már fekszenek rajta.
Nagy butaság lenne, hiszen ő tudja a nevedet is, nem tudsz úgy eltűnni mint az apróhirdetésesek.
De morálisan is erősen megkérdőjelezhető az egész.
Mi megbeszéltük a férjemmel hogy nekem nem jöhet szóba semmilyen mesterséges megtermékenyítős dolog, maximum az örökbefogadás, de az meg neki annyira nem szimpatikus, csak ha sehogy máshogy nem sikerülne. A nőnek ez miért nem jutott eszébe? Ha a férje nem akar gyereket akkor nem az a megoldás hogy kijátssza, hanem hogy szakít ha neki ez nem felel meg és keres mást aki akar.
11.. nem nem akar gyereket.
Hanem nem hajlandó orvoshoz menni.
A sperma donoros dologtól meg a víz kiveri.
Mondta neki a nő hogy ő szeretne gyereket.
Ha nem megy orvoshoz akkor el fogja hagyni.
De nem ment el.
De a nő se hagyta el.
Én nyilván nem fogom.....ni mivel ahiyg írtatok mindent tud rólam.
Ez csak egy kérdés.
Sajnálom egyébként mert a férje egy önző gyökér,As miatt is tudom hogy az.
De nem érdekel, csak fura.
Nőket nem úgy ismerem hogy bármikor rá repülnek bárkire, fene tudja.
Egyébként a Startaprós berapa jelentkezők is kóbor ingyen numerat akarnak.
De hogy van e nő aki ír nekik azt nem hiszem
ha férjnél van, akkor nem tud bepalizni, jogilag a férj lesz az apa, ezt megdönteni csakis akkor lehet, ha hárman együtt bementek a bíróságra és jelzitek, hogy nem X, a férj, hanem Y, vagyis te vagy az apa
De ez ugye nem fog megtörténni
Szal JOGILAG nem tud bepalizni
13 Hogy a fenébe ne tudná bepalizni? A férj és az anyuka bemennek a bíróságra és kérik, hogy a gyerek családi jogállása tisztazott legyen, DNS teszt alapján kiderül, hogy a férj nem az apa, anya meg már indíthatja is az apasagi pert... De mondjuk valás soran is kérheti a ferj, hogy ugyan nézzünk már egy apasági tesztet és akkor még anyuka beleegyezese se kell. Egyedül maradva ismert "donorral" már mehet is apasagi pert indítani. Ha meg apuka azzal mentené magát, hogy jaj kérem én csak a donor vagyok, még jól meg is büntetik.
Nagyjából egy évvel ezelőttig én is azt mondtam volna, hogy kamu a kérdés, akkor viszont megkeresett az egyik régebbi barátnőm. Erősen problémás hölgy, 44 éves, még szűz, párkapcsolata sem volt, pszichiátriai kezelés alatt áll stb. Kerek perec rákérdezett, hogy a férjem nem csinálna-e neki gyereket, persze csak az anyag kell, nem a szex. Szánom-bánom, de én az első sokk után egyszerűen kiröhögtem. Utána kiderült, hogy az összes közös ismerősünknél is próbálkozott, a volt osztálytársainkat is beleértve. Nagyon durva. Azóta sem járt sikerrel.
Szerintem ilyenbe nagyon rizikós belemenni. Csak egy gyors váltás az anya részeről és már fizetheted is a gyerektartást, mert ugye Magyarországon ez nem szabályos, tehát hivatalosan te akkor is a gyerek apja leszel, ha lengeted a zsebszerződest, hogy te csak donor vagy!
Számomra a spermadonoros megoldás is gyomorforgató (bocsánat, nem akartam snenkit se megsérteni), én biztosan nem mennék bele.
Ha nem lehet közösen gyerekünk, akkor örökbefogadnánk. Annyira nem hiányozna nekem sem a terhesség és a szülés...
".. nem nem akar gyereket.
Hanem nem hajlandó orvoshoz menni."
Maximum ezt mondja a nőnek, de nyilván ha akarná azt a gyereket elmenne, sőt ennél nehezebb dolgokat is megtenne. Ez csak egy jó szöveg amivel lehet etetni az asszonyt, hogy ne változzon semmi.
De úgy néz ki a nő is megéri a pénzét. Ha már ultimátumot adott, akkor tartsa is be. Valószínü a férj is tudja hogy úgyse tartja be így nem is veszi komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!