Hogy is van ez a reggeli hőmérőzés? És hogy lehet belőle arra következtetni baba van e a dologba?
Annyira nem értem hogy működik ez, hányszor merjem egy nap, kb mikor.
Január 4.-én jön meg, mondjuk nagyon remelem hogy nem fog!
Tudnátok segiteni hogy, hogy is csináljam ezt a hőmerzozest? Hányszor egy nap és mikor kb? És hogy lehet arra következtetni hogy a baba miatt magas a hő? Mennyinek kene lenni ha baba van a dologban?
Huh. Nagyon hiányosak az ismereteid erről. Szerintem a neten olvass több forrást.
A lényeg: reggeli ébredési hőt kell mérni. Babára max. a pozitív terhességi teszt utal
Itt egy link segítségként, olvass utána:
Babára úgy lehet következtetni, hogy mondjuk már 2-3 hónapja méred a hőd és tisztában vagy vele, milyen hosszú a peteérés utáni időszakod, na ha azon 2-3 nappal túlmegy, fenn van a hőd még mindig és nem vérzel, akkor nagy valószínűséggel terhes vagy vagy legalábbis elindult valami. De akkorra már egy teszt is simán kimutatja.
Igen valóban azok😅
Csak olvastam róla pár dolgot már nagyjából értem miről van is szó.
Csak olvastam azt is hogy ha 37,37feletti hőd van akkor nagy esély van arra hogy összejött a baba.
Köszönöm szépen a linket!
Igen.. legközelebb jobban utána olvasok mielőtt felteszek egy kérdést.
Az a “baj” hogy én nem tudom ovu előtt és után milyen volt a hőm, mivel nem mertem. Azt tudom hogy ma reggel 37volt amin meg is lepődtem de tudom, ez nem jelent semmit. Egy teszt úgyis kimutatja ha késik pár napot hogy mizu van..😀
Reméljük nem jön meg de persze benne van a pakliban!
Annyi lenne meg a kérdésem hogy mikor esik le a hő, mielőtt megjon?
Tehát mensi előtt egy héttel, vagy csak pár nappal, vagy pont az nap? Ne haragudjatok ezt nem láttam hova volt leírva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!