Ovulációs hőmérőzés..miért napközben emelkedik a hőm?
En ezt nem értem, annyian esküsznek a hőmérőzésre, köztük en is, de mikor ilyet olvasok kedves elso, teljesen elbizonytalanodom.. nekem UH kovetes még nem volt, csak hormonkep, aszerint volt PÉ. Ovu teszt utan nekem amugy 2-3 nappal megy fel.. ez is elbizobytalanit állandóan.
Kerdezo, napkozben ne merj, total nem mervado.. en is volt h kivancsidagbol mertem ovu utan, foleg mielott a nemvart volt, mert izgultam, de siman felre vezetett. 37,2 volt délután mikor reggel es masnap reggel is sak 36,5. Szoval ne is stresszeld magad, napkozben dugd el :D
1-es vagyok, sajnálom, ha a sztorim elbizonytalanít, de hogy szépet is mondjak, később újra vezettem görbét és használtam lh tesztet. Kiderült mi a problémám, pajzsmirigy és IR, kaptam gyógyszert és azt mondta a doki, hogy még fél év mire lehet baba. Na itt úgy döntöttem, utolsó hőmérős hónapom, befejezek mindent. És lám terhes maradtam így megmaradt a szép terhes görbe képe :D Amit szépnek nem neveznék, mert egészen a pozi tesztig abban a hitben voltam, hogy tuti nem leszek terhes, mert nem emelkedett a hőm rendesen, progim is alacsony volt a "21." napi, aztán bumm mégis baba lett a vége :)
Nem mondom, hogy nem jó görbét vezetni, csak vizsgálatok nélkül soha nem lehet tudni és önmagában a görbe még nem jelent 100%-os bizonyosságot arra, hogy van pé, vagy, hogy nincs semmi gond, mert pl szép a görbe. Ha nem jön a baba kellenek a vizsgálatok, pl IR-t senki nem nézet senki nem kér, hol ott sokaknak az a gondjuk és nem is tudnak róla. Nekem az arra kapott gyógyszer hozta meg 3 hónap után a babát, előtte meg közel 7 évet vártuk a csodát..
Szóval görbe + LH teszt és alapos vizsgálat, ha már túl vagytok 1-2 éven. De én még egy évet sem várnék, mert csak az idő megy. Kitartás nektek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!