Észrevettétek ti is, hogy ebben a kategóriában mindenki beszólogat mindenkinek?
Én is pont azt néztem valamelyik nap, hogy jó pár éve még milyen normálisan válaszoltak az emberek itt egymásnak ma meg már szinte leharapják a fejed mindenért...😒
Elszomorító tendencia...
En itt vagyok kb 12 eve ezen az oldalon, regebben nem volt ilyen nyomaszto a helyzet.
Most meg.. feszultek az emberek, megkeseredettek, szomoruak, depressziosak. A penz nem eleg, a csalad hulye, a baratokra nem lehet szamitani, a ferj alkesz/a feleseg vasarlasmanias, a gyerek kezelhetetlen, draga minden, a korhazban nem kapunk normalis ellatast, az oktatas szar, es a tobbi.
Szoval ahogy en latom, kilatastalan a helyzet, ami ranyomja a belyeget az emberek hangulatara. Szerintem jobb mar nem lesz, csak rosszabb.
Szerintem ebben a kategóriában normális kérdésre, normális kerdezonek nem szoktak beszolni. De a 7.dpo-n negatív a tesztem, lehet-e még pozitív? Fel éve nem voltam senkivel, meg is jött, lehetek e terhes? Szerintetek pozitív a tesztem? Szét van szedve a teszt/ meg van szerkesztve a kép/.
Szerintetek terhes vagyok, tesztet még nem csináltam? A popomba élveztek, lehetek terhes? Ugye nem lehetek terhes, ha utána zuhanyzásnal kimostam magamból a cuccot? Stb jellegű kerdeseknel tok jogos a felhaborodas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!