Terhes lennék vagy esetleg hormonok miatt nem jött még eddig?
Sziasztok, március elején szültem, a menstruációm 6 hét letelte után megjött tartott pár napot rá 2 hétre megint megjött azóta kb 30 naponta rendesen megjött. Viszont most utoljára június 9.-én volt meg és hétfőn kellett volna megjonnie. Viszont azóta semmi. A férjemmel végig ovszerrel vedekeztünk. Egyszerse szakadt ki az óvszer és elejétől a végéig használtuk. Nem tudom hogy mégis hibás lett volna a gumi és terhes lehetek? Vagy egyszerűen elképzelni nem tudom miért nem jött meg és igazából nagyon idegesít. Holnap megyek amúgy nőgyógyaszhoz nyilván szólok neki. Egyébként szopizik a babám ha ez jelent valamit.
Volt más is így akinek rendesen megjött utána valahogy mégse?
Varjal eloveszem a gömbömet es megjosolom neked, hogy terhes vagy-e.
Honnan tudjuk?? Ha szexelsz, megvan ra az esely. De mivel vedekeztel is meg szoptatsz is igy vajmi kevés.
Komolyan....ezredik ilyne kérdés....
Írod, hogy szopizik. Persze, hogy számít! Ilyenkor össze-vissza alakulhat a ciklus.
Persze a tesztelés nem ártana.
De szoptatás alatt normális amit tapasztalasz.
"március elején szültem, a menstruációm 6 hét letelte után megjött tartott pár napot rá 2 hétre megint megjött azóta kb 30 naponta rendesen megjött. Viszont most utoljára június 9.-én volt meg "
Tehát először április közepén jött meg, majd kb. május elején, aztán kb. 30 naponta hányszor is? 🤔
Azt azért én nem nevezném beállt ciklusnak, hacsak nem tavaly márciusban szültél, csak ezt kifelejtetted a kérdésből 😀
Nekem a fiam 8 hónapos korában jött meg először, most 22 hónapos múlt, de még mindig csinál olyat -reggel-esti szoptatás mellett-, hogy a nagyjából rendszeres 26 nap helyett 30 nap után jön meg, egyszer meg ráadásul 52 napra (azaz gyakorlatilag egy kimaradt), igaz, akkor cisztát is talált a nőgyógyász.
Szóval szerintem nyugi, nem vagy terhes 🙂
Első év nagyon változó volt.
De ha egy hete késik, tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!