3. ciklus napi alap hormonoknál fogják nézni? Szóljak vagy ne?
Ma kaptam alaphormonok vizsgálatához vérvételere beutaló kérőlapot. A Nőgyógyász aszisztense csak a prolaktint jelölte be, mert a doki szerint elég azt nezetni mert csak azzal volt gond legútobb. Ha szeretném a többi hormont is megnézetni új kérőlapot kellene kérnem vagy szóljak a vérvételen, hogy nincs bejelölve a többi hormon amit nézetni szeretnék!?
Külön kell ezért fizetnen majd?
26/N
Érdemes lenne a tegnapi híreket elolvasnod a diagnosztikai vizsgálatok kapcsán.
A laborban csak akkor tudsz pluszokat kérni ha magánlaborba mész, ott minden vizsgálat fizetős, de bármit kérhetsz jó pénzért.
Legutóbb azt mondta, hogy meg kell a következő alkalommal csinálni most viszont, hogy voltam azt mondta nem kell de konkrétan úgy sietet, hogy nem szivesen fogok hozzá vissza menni mert ahogy vizsgált fájt is nem figyelt oda és ezért gondolom azt hogy félig nem is érdekelte mi bajom csak gyorsan leakarta tudni.
Prolaktinra szedtem Bromocripritint napi 2*1 szemet ő kérte hogy így szedjem 3 hónapig aztán alacsony lett az érték most meg kérdezte mért szedtem annyit pedig ő kérte azóta eltelt fél év azért kértem, hogy nézessük meg mert a panaszaim még mindig előjönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!