Ciklus 23. Napján voltam hormonvizsgálaton. Progeszteronszintem: 1,43 nmol/L.Normális a ciklusom : 31 naposak. Ez nagyon alacsony nem?
Az orvos megmondja. Ha ovud sincs, akkor hiába szedsz progit, attól önmagában nem lesz, ahhoz más is kell. De ezek nem cukorkák, bízd az orvosra.
Nem szabad elkeseredni! Ez kezelhető, nem a végítélet. Ki kell vizsgálni. Én egy teljes hormonpanellel kezdeném. (Azzal is kezdtem.) Mióta próbálkoztok?
Nézd, teherbe tudtál esni, újra sikerülni fog. Érdemes lenne hormonpanelt nézetni, mert ha más gond is van, akkor önmagában a progi nem segít. De lehet, hogy csak annyi a gond, azt meg pótolni kell és megmarad a terhesség.
Megértem, hogy nem akarsz így belevágni, bőven van még időd, de nincs okod elkeseredni.
Átérzem egyébként, nekem is nem rég volt vetélésem. Sajnos, én már nem vagyok fiatal, nem a progival volt baj, kaptam azért, de nem segített. Nekem már megvan szinte minden vizsgálat, meg időm sincs várni, de a helyedben én is végig járnám, hogy sikeres legyen a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!