Terhesség 4. hetében a progeszteron szint 26,11 nmol/l. Ez alacsony, igaz?
Figyelt kérdés
Holnap megyek dokihoz, néznek UH-n, és kapok Utrogestant is, de aggódom. Volt már másnak is így, és rendben ment a terhesség?2019. ápr. 2. 17:41
3/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Doki nem foglalkozott a progeszteron értékkel. Mivel lombikkal sikerült, szerinte természetes h alacsonyabb ez a szint, de a terhesség megtartása nem ezen múlik. Azóta 10 hetes vagyok, de volt h elöntött a vér (6. hétben), azóta is barnázgatok, vérezgetek, de a baba rendben van. Nem hiszem h emiatt volt egyébként, amikor elöntött a vér, azt hematóma okozta. Nem egyszerű, de reménykedek... Esetleg nektek is alacsony a progi szint?
2019. máj. 7. 08:20
4/8 anonim válasza:
Jelenleg 6 hetes vagyok és 42 nmol/L a progeszteron, úgy, hogy 3*2 Utrogestant alkalmazok hüvelyben. Laikusként alacsonynak találtam, az endo doki még nem látta, tegnap lett eredményem.
Clostibegytes baba, tüszőrepedes óta szedek progeszteront és nem volt se barnázásom se vérzésem.
5/8 anonim válasza:
Szia! Mi lett veled kérdező ha megkérdezhetem?
6/8 A kérdező kommentje:
Szia! 34. hétben vagyok, kórházban. Lepény fedi a méhszájat, emiatt tartanak megfigyelés alatt. 2 és fél hét múlva császár. Nem volt problémamentes a terhesség, de a gyerkoccel végig minden ok volt. Így az alacsony progeszteron nem okozott bajt. Dokinak igaza volt, h feleslegesen ideggesitem magam vele.
2019. okt. 25. 09:01
7/8 anonim válasza:
Köszönöm, hogy írtál :) Megnyugtattál :) Kitartást Neked! Így császár lesz?
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, program császár lesz 12-én. :)
2019. okt. 26. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!