Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lett valaki úgy terhes, hogy...

Lett valaki úgy terhes, hogy nagyon kevés sperma jutott belé?

Figyelt kérdés
Férjemmel együtt voltunk Pé-kor (babát szeretnénk, van már 1 kisfiunk), és olyan pózban voltunk, hogy mikor elélvezett pont kicsúszott a hímvesszője. Így a "cucc" nagy része kint landolt. Jutott belém is egy nagyon kevés, kb az első löket. A többi sajnos kint :( Így van esélyünk? Ilyen kevés sperma mennyiséggel? A combomon landolt, így gondoltunk hogy ujjal benyomom gyorsan ami kiment. (Undi vagyok ne kövezzetek meg, gondolom amik a levegővel érintkeztek már nemjók úgysem) :( De azért hátha :) Szerintetek így azért van esélyünk? Vagy várhatunk egy újabb hónapot?
júl. 18. 13:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Nézd...ovu előtti 2-3 napban kell inkább szexelni, többször is, mert a kiskatonák akkor megvárják a petesejtet. Ha pont közben vagy utána, kevesebb az esély, hogy odaérnek.
júl. 18. 14:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem 1 napig van csak termékeny nyákom. Nyilván nem 1x szexelünk a hónapba, de nem is szoktunk gyakran. Kb heti 1x kéthetente 1x szoktunk. Fiunk pl úgy lett hogy 2x voltunk együtt abban a honapban. 1x akkor mikor tapasztaltam a termèkeny nyákot. Másnap már semmi nyákom nemvolt. És előtte sem. Első babával 1 évig probalkoztunk, mire elcsíptem a termèkeny nyákot. Azóta tudom mit kell figyelni.
júl. 18. 20:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Viszont pcos vagyok sajnos és nincs minden honapban pém. Ezért olyan fontos hogy sikerüljön ebből, mert lehet utána 2-3 honapig nem is lesz pém :/
júl. 18. 20:57
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Ujjap benyomom :D :D na. Mar igy is mukodik az inszeminacio :D
júl. 18. 21:46
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
A termékeny nyák nem feltétlen ovukor van. Van akinek előtte egy héttel, van akinek utána. Az első gyerek se a termékeny nyák hiánya miatt jött egy év alatt, hanem mert max 4x szexeltek egy hónapban…
júl. 18. 22:05
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

15 nincs peteérése. Ezen a sok szex sem segítene. Nekem évente ha 3x van termékeny nyákom, akkor sokat mondok, egyszerűen nagyon ritkán látok ilyesmit. Mégis van peteérésem, valóban nem ettől függ. Tudom, mert mindenféle tünetem van és fajdalmaim olyankor. Tűpontos 30 napos ciklusaim vannak.

Az hogy PÉ előtt van a nyák, nem veletlen, továbbra is azt az elvet erősíti, hogy a PÉ előtt kell bejuttatni a spermákat hogy készenlétben várják a petesejteket.

júl. 18. 22:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Vagyis hát egy ciklusban jóesetben 1 sejtet.
júl. 18. 22:10
 18/18 A kérdező kommentje:
Pé előtt 1 nappal szokott lenni a nyákom. Egyébként mikor terveztük az első gyereket akkor kiprobaltunk mindent. Ovu körül volt hogy minden nap vagy minden másnap szexeltünk. Mégis abban az 1 honapban jött össze mikor először tapasztaltam a termékeny nyákot. Szülésem óta gyakrabban tapasztalom, van hogy 2-3 havonta is. Most ebben a honapban volt, most kezdtük a baba projektet. Csak ilyen bénán sült el a dolog..
júl. 18. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!