Ovuláció utáni 7.napon fél fokos hőmérséklet esést mi okozhat?
Figyelt kérdés
júl. 17. 11:38
1/6 anonim válasza:
Progeszteron csökkenés, nem jelent semmit
2/6 A kérdező kommentje:
Néztem görbéket és sehol nem láttam ilyen hirtelen nagy csökkenést.
Nem kéne fent lennie folyamatosan a hőnek?
júl. 17. 13:27
3/6 anonim válasza:
Önmagában? Semmit nem jelent. Ösztrogén löket miatt szokott ilyet csinálni, aminek köze sincs egy esetleges terhességhez, ez baba nélkül is tud ilyen lenni. A hőgörbe jóslásra alkalmatlan, utólag lehet csak értelmezni. Ha holnap felugrik magara és utána még 3 napig úgy marad az lehet jó jel. De jelenleg ez pl semmit nem jelent, hogy leesett, ez egy normális jelenség.
4/6 anonim válasza:
3-as vagyok még annyi, hogy progi csökkenés is okozhatja, pl azért szokott a többségnél mensi előtt lejjebb araszolni a hő.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem a menstruációm még 1 hét kb ,mire várható..
Nem babára gondoltam,inkább megijedtem, nehogy valami gond legyen ezzel,hogy leesik.
júl. 17. 15:44
6/6 A kérdező kommentje:
Most reggelre felment 37 fölé pedig 36.7 körül volt idáig :)
júl. 18. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!