Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció utáni 7.napon fél...

Ovuláció utáni 7.napon fél fokos hőmérséklet esést mi okozhat?

Figyelt kérdés
júl. 17. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Progeszteron csökkenés, nem jelent semmit
júl. 17. 12:22
 2/6 A kérdező kommentje:

Néztem görbéket és sehol nem láttam ilyen hirtelen nagy csökkenést.

Nem kéne fent lennie folyamatosan a hőnek?

júl. 17. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Önmagában? Semmit nem jelent. Ösztrogén löket miatt szokott ilyet csinálni, aminek köze sincs egy esetleges terhességhez, ez baba nélkül is tud ilyen lenni. A hőgörbe jóslásra alkalmatlan, utólag lehet csak értelmezni. Ha holnap felugrik magara és utána még 3 napig úgy marad az lehet jó jel. De jelenleg ez pl semmit nem jelent, hogy leesett, ez egy normális jelenség.
júl. 17. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok még annyi, hogy progi csökkenés is okozhatja, pl azért szokott a többségnél mensi előtt lejjebb araszolni a hő.
júl. 17. 13:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem a menstruációm még 1 hét kb ,mire várható..

Nem babára gondoltam,inkább megijedtem, nehogy valami gond legyen ezzel,hogy leesik.

júl. 17. 15:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Most reggelre felment 37 fölé pedig 36.7 körül volt idáig :)
júl. 18. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!