Progeszteron hiány? Ez normális? Alacsony hő luteális szakaszban...
Augusztusban hagytam abba a fogamzásgátlót (Corenelle), és decemberben kezdtünk a babaprojektbe. Harmadik hónapja szedem a GAL babaváró vitamint. Ebben a hónapban kezdtem hőgörbét vezetni és ovulációs tesztet használni. A ciklusom szinte azonnal beállt 31 napra, semmilyen tünetem nincs (pecsételő vérzés, fájdalmas menszesz stb). Ennek ellenére a feltételezett ovulációt követően (az ovu teszt folyamatosan erősödött, de erős pozitívat nem tudtam elcsípni, pont kifogyott a tesztcsík) a harmadik nap felugrott 36.60-ra azóta 36.40-50 fokon stagnál, feljebb nem csúszik. A ciklusom elején 36.15-35 között volt a testhőmérsékletem. Aggódnom kellene? Szerezzem be a ciklusbarát krémet (extra progeszteron)? Van, aki hasonló értékekkel babát vár?
Köszönöm a segítségeteket!!!
első vagyok. kérdező a hőgörbédet meg tudod mutatni?
elviekben amúgy ha kb. 3 tizedet emelkedik ovu után a hő, akkor nincs gond
Kedves első! Gratulálok! Csatolom a hőgörbém, még 5 nap van a menstruációmig.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. Mindenkinek ment a "hasznos".
én lehet várnék még akkor 1-2 ciklust, hogy akkor mit mutat és utána keresnék fel ezzel a gonddal nődokit. bár tényleg érzékeny módszer, nekem pl. más volt a hőm, ha ki volt takarva a karom vagy ha be volt takarva. nyelv alatti mérésnél🤷
de igazából a vérvétel ártani biztosan nem fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!