Az előváladékban csak akkor lehet némi spermium, ha valamennyivel előtte már volt egy magömlés?
Nekem erős a gyanúm, hogy ez alkati kérdés. Ugyanis van akiknel tényleg bevalik a megszakitas akár evtizedekig (miközben tervezetten simán összejön a gyerek - mi pl. ilyenek vagyunk ferjemmel), másoknál meg egyáltalan nem "működik". A férjem előző kapcsolataiban sem volt gond a megszakitassal, pedig azok a nők is szültek később.
A gond az, es az nagyon nagy, hogy ebben nem lehet biztosra menni.
Mindenesetre két (közel) egymas utani menet biztosan nem fér bele a megszakitasos védekezesbe, ott nyilvan az előzöből visszamaradhat.
Nem ezt írtad, az ellenkezőjét írtad annak amit én.
A kutatás ott is talált életképes spermiumot az előváladékban, ahol NEM verte ki, NEM volt magömlése és TÖBBSZÖR VIZELT a mintaadás előtt.
Nem minden mintában találtak, ebből arra is következtettek, hogy nem minden férfinél fordul elő "spermiumszökés", de létezik.
Ez milyen kutatas, elérhető valahol? Mert ugyan teljesen le lettem pontozva (5), de én egyre biztosabb vagyok benne, hogy van akinel van, van akinel nincs spermium az előváladekban, tehat alkati.
Ezzel egyaltalan nem akarom a megszakitast nepszerűsiteni (en szemely szerint a legaprobb bakinal azonnal rohantam esemenyutaniert a férjem előtt), de igenis sokaknal (tartos kapcsolatban, hazassagban) évtizedekig bevalik. Nekunk 15 eve. Ugy, hogy tervezetten par honapon belul jön a baba. Ez mar nem a mázli kategoria.
De mivel általaban nem tudni, hogy kinel van, es kinel nincs az elővaladekban spermium, ezert nyilvan nem szabad kockaztatni, ha az ember 1000%-ig nem akar gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!