Lehetséges a terhesség? Mit tudok ez ellen tenni?
Sziasztok, 18 éves vagyok, szükségem lenne a segítségetekre, kezdem a legelejéről:
3 hete együtt voltam egy fiuval, nem védekeztünk de elmondása szerint időbe kihúzta. Akkor közepesen termékeny időben voltam. Ezután elmúlt majdnem 2 hét és alhasi fádalom jelentkezett nagyon kevés barnás és kellemetlen szagú folyással. Most így nagyjából 3 hét után 2 napja késik viszont már 2-3 napja feszülnek a melleim és alhasi fájdalmaim vannak. Lehetséges a terhesség? Mit tudok ez ellen tenni? Ha ígyis van a c vitamin pl segithet elvetélni, vagy az alkohol, dohány? Kérlek Benneteket, segítő válaszokra van szükségem
Ez nem fiatalsag tudatlansag, hanem a te esetedben FELELOTLENSEG.
Szep terhességet kivanok. Ha el kell vetetni kívánom, hogy orokke emlekezz ra.
#14! Ilyen helyesírással milyen fősulira akarsz te menni?
Valami jó kis fertőzést szerintem borítékolhatsz. Hogy mellette terhes is vagy-e, azt majd a teszt megmondja.
18évesen komolyan annyi eszed van, hogy cigivel meg piával akarsz elvetélni? Szerinted a putrikban, ahol a 8.pulya jön, nem élnek ilyen szerekkel?
C vitaminnal, alkohollal meg dohánnyal akarsz elvetélni és főiskolára készülsz????? Na nee... Arról már nem is beszélve, hogy ha nem akarsz gyereket, de szexelni meg igen, akkor vagy íratsz fel tablettát magadnak vagy gumit húzatsz a pasival. Esetleg mindkettő. De az, hogy "elmondása szerint időben kivette", az nem védekezés.
Tesztelj, ment el szűrésre, mert akármilyen frankó kis fertőzést összeszedhettél, a tüneteid attól is lehetnek.
És ha ennyi eszed van, akkor inkább ne menj te főiskolára, légy szíves.
ez nem tudatlanság. Meg amúgy az internet korában egy 18 éves nehogy ne tudja már hogy a megszakítás nem védekezés...nagyon buta és felelőtlen vagy.
Nem csak terhes lehetsz de elkaphatod az AIDSet, trippert stb.
Elég ijesztő, hogy ilyen kérdést ír ki egy főiskolára induló 18 éves...hosszú éveket vártam arra, hogy anya lehessek, de néha igazán félek, hogy mi vár a gyermekemre ebben a világban. Nagyon remélem, hogy idejében feltudom készíteni a fiamat az ilyen tudatlan lányokra, hogy legalább az egyiknek legyen esze.
Mégcsak nem is az a baj, ha korán szexelnek... hanem az, hogy nincsenek tisztában a következményekkel. Arról lehetne vitázni, kinek a hibája, de ha már az ember lánya nem kapott rendes felvilágosítást, vagy nem olyan a szülőkkel a kapcsolata, legalább legyen annyi benne, hogy a saját maga érdekében utána olvas. Bár ez a búnusz, hogy a mai embereknek ott van 0-24-ben a keze ügyében a telefon internettel és nem tudják használni... egy kérdésre sem tudják megtalálni a választ. Utána olvasni meg végképp nem sikerül. Nem vagyok öreg, sőt... de ez brutálisan rémisztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!