Lehetséges a terhesség? Mit tudok ez ellen tenni?
Sziasztok, 18 éves vagyok, szükségem lenne a segítségetekre, kezdem a legelejéről:
3 hete együtt voltam egy fiuval, nem védekeztünk de elmondása szerint időbe kihúzta. Akkor közepesen termékeny időben voltam. Ezután elmúlt majdnem 2 hét és alhasi fádalom jelentkezett nagyon kevés barnás és kellemetlen szagú folyással. Most így nagyjából 3 hét után 2 napja késik viszont már 2-3 napja feszülnek a melleim és alhasi fájdalmaim vannak. Lehetséges a terhesség? Mit tudok ez ellen tenni? Ha ígyis van a c vitamin pl segithet elvetélni, vagy az alkohol, dohány? Kérlek Benneteket, segítő válaszokra van szükségem
Igen lehetsz és a megoldás az abortusz. De utána elmennék nemibeteg szűrésre is lehet kaptál valamit bónuszba.
Amúgy gratulálok, jól esik ártatlan élettel szórakozni?
elmondása szerint időbe kihúzta
Azért csak észreveszi az ember, hogy benne vagy nem benne mntek el...
Ha terhes vagy és van rá lehetőséged, akkor szüld meg és tedd be a kórházban inkubátorba vagy add örökbe.
Ha nem vagy terhes, örülj neki és tanulj az esetből!
Mindenképp menj el dokihoz és beszélj vele a fogamzásgátlás lehetőségeiről. Irass gyógyszert, vegyél gumit, teszteld magad nemi betegségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!