Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megjöttek a laborom további...

Megjöttek a laborom további eredményei milyenek ?

Figyelt kérdés

Anti müllerian hormon

4,27

Pcos markertként < 27 pmol normál

A többit nem tudom leírni mert olyan latin nevek vannak a papíron azt el sem tudom olvasni!

Ezek szerint milyen eredmények?

Ja és most volt egy kémiai terhességem akkor ezek szerint nem esélytelen a baba dolog?

2024. júl. 13. 13:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom amikor nekem volt evelejen ilyen vervetelem ott voltak hatarertekek mettol meddig jo es ezen felul meg google a baratom volt :).
2024. júl. 13. 15:04
 12/20 anonim ***** válasza:
61%
#11 Ha valaki teherbe akar esni, akkor azok a határértékek nem valósak. Egy 50 éves még menstruáló nőnek is bele kell esnie a hatáertékek közé, hiszen egészséges nő, de ez nem jelenti azt, hogy teherbe is tud esni...
2024. júl. 13. 15:20
 13/20 A kérdező kommentje:

12 miről beszélsz?

Mi nem valós???

2024. júl. 13. 15:35
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

Arról, hogy hiába esik pl. 4,5-ös TSH bele a laborhatárértékbe, annak aki teherbe akar esni 2 körül kell lennie TSH-jának.

Hiába esik bele mondjuk 3. napon a 20-as LH a laborhatárértékbe, akinek a 20-as LH mellé 5 az FSH-ja annak nem lesz peteérése és nem fog tudni teherbe esni, hiába esik mindkét érték bele a labor szerint a normál tartományba. Ezért kell orvosnak kiértékelnie a leletet.

2024. júl. 13. 15:42
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

Igaza van az utolsónak, pl. nekem 5,12 ng/mL volt az AMH-m, a referencia érték 0,89-9,85 ng/mL, pedig ez az érték már bőven pcos gyanús.

Kérdező, vagy írd le rendesen az eredményeket, mértékegységekkel együtt, vagy töltsd fel a képet (vagy várd ki az orvost).

Nem akarlak bántani, de számomra hihetetlen, hogy vannak itt olyan gyerekvállalási korban lévő emberek (tehát biztos nem nyugdíjasok), akik egy képet nem tudnak feltölteni, pedig még a linket is leírják nekik.

2024. júl. 13. 17:15
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
#15, ő már jó ideje szenved ezzel a képfeltöltéssel. Nem ez az első kérdése. Leírni sem tudja értelmesen, hogy mi van a leletén, de hogy egy egyszerű képfeltöltés meghaladja a szellemi képességeit, az már a non plus ultra.
2024. júl. 13. 17:20
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 ja, annyira buta basszus hogy egy kepfeltoltest sem tud megoldani. De meg az ertekeit sem kepes leirni ide helyesen.
2024. júl. 13. 17:21
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem baj sose azt nézzétek!

Örüljetek hogy tudtok valakit fikázni mert nem olyan okos mint ti!!!

Téma lezárva nagyon köszi a normális válaszokat

2024. júl. 13. 17:44
 19/20 anonim ***** válasza:
9%
Sajnos te csak egy vagy a sok közül. Így nem akkora öröm ám, mint hiszed :D
2024. júl. 13. 18:00
 20/20 anonim ***** válasza:
35%
Az egyre elbutulobb emberiseg sosem akkora nagy orom.
2024. júl. 13. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!