Megjöttek a laborom további eredményei milyenek ?
Anti müllerian hormon
4,27
Pcos markertként < 27 pmol normál
A többit nem tudom leírni mert olyan latin nevek vannak a papíron azt el sem tudom olvasni!
Ezek szerint milyen eredmények?
Ja és most volt egy kémiai terhességem akkor ezek szerint nem esélytelen a baba dolog?
Minden eredményhez kell a mértékegység, ért anélkül nem ér semmit.
Az amh meg önmagában szintén nem sokmindent mond, csak annyit, hogy nincs még petefészek kimerülésed és stimuláció áll ad az orvosnak támpontot a gyógyszer/injekció adagoláhsoz. Pont a többi eredmény lenne a lényeges.
Megpróbálhatod befényképezni is ide úgy, hogy a személyes adatokat kitakarod, akkor nem kell annyit pötyögni :)
(Én ide szoktam feltölteni:
Regisztrálni kell azt meg nem enged !
Haggyjuk
Kedves kérdező, nem kell ott regisztrálni, oda van írva, hogy FELTÖLTÉS megkezdése, arra klikkelsz majd megint klikk a képek kiválasztásához, ha ez megvan, ráklikkelsz, hogy feltölt és utána alatta ad majd pár linket, abból kell egyet ide bemásolni. Sehova nem kell regisztrálni. Adatok nélkül nem tudunk segíteni. Amúgy nem nagy kunszt egy lelet olvasása, fogsz egy vonalzót és mész soronként. Az első szó a vizsgált hormon, utána vagy a referencia vagy már az érték szerepel.
Próbáld meg feltöleni. Nem egy agysebészet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!