Behatolás nélkül mennyi esély van a terhességre?
Neharagudj, de nagyon sok ész kell ahoz , hogy tudd, hogy behatolás nélkül érdekes lenne, ha teherbe esnél...
Gondolom nem 11 éves vagy, hogy ennyivel tisztába legyél
Az interneten sok olyan cikket olvastam, ahol azt írják, hogy az elovaladek tol is teherbe tud esni, meg ha a pinára élveznek akkor is bele tud folyni és teherbe esik.
Csak ezeket nem tudom hova tenni?
Előváladéktól akkor, ha beléd dugta.
Ha natúrban ráélvez a hüvelynyílásodra, akkor elméleti esélye valóban van, de nagyon pechesnek és egyben extra termékenynek kell lenni ahhoz, hogy sikerüljön.
Eddig csak D.Steel regényben olvastam olyanról, akinek ez sikerült.
Valóban olvasgass sokat, vagy beszélgess anyukáddal róla.
Csak behatolással lehet teherbe esni.
Nézz meg képet arról, hogy néz ki a méhszáj, hol helyeszkedik el. Mikor gyereket akartunk, akkor baromi sokat olvasgattam... évekig... kb egy szülést levezetnék. Nagyon meglepődtem, hogy aha, szóval belül ilyen a terület és oda kell bejusson a spermium... hidd, el, ha megfürdesz egy kádnyi spermiumban se leszel terhes, azért nem ebihalak, hogy úszkáljanak és a hüvely sem egy nyitott tér.
Nyugodtan olvasgass róla, nézd meg képekben is, hogy hol helyezkedik el.
Ami meg a legfontosabb, ha eljuttok oda, mindenképp használjatok gumit, nincs olyan, hogy csak egy picit beteszi. Csak egy picit beteszi, már lehet is terhesség.
Csak ügyesen :) Mindenre ott a válasz a neten már, minél többet olvasol, annál jobban fogod tudni, mi is a valóság.
"azért nem ebihalak, hogy úszkáljanak és a hüvely sem egy nyitott tér."
Éppenséggel pont úgy úsznak mint az ebihalak, a hüvely meg baromira nyitott, így a kadnyi spermás hasonlatod pont rossz. A méhszáj ovukor nyitott, de máskor se teljesen zárt. Kolposzkóppal megcsodálható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!