Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy esélyem van; mit tegyek,...

Egy esélyem van; mit tegyek, hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés

A "dolog" úgy áll, hogy endometriózis miatt a dokim csak egy inszemet hajlandó megcsinálni, ha az nem jön össze, akkor műteni kell és utána sokáig nem lehet próbálkozni sem a babával. az egyik petevezetőm ráadásul el van záródva, a másik oldalon meg endometriózis csücsül a petefészkemen, ami rontja a petesejt minőségét (nem lesz belőle baba, hiába van sok, és hiába érnek oda a spermiumok).

Ha valakinek van "tuti" ötlete, ossza meg velem.

A cickafark és málnalevél teák kiesnek, mert ezek az endo-t (is) táplálják. Csinálom az endo-s diétát, mozgok, amennyit tudok, vasat, folsavat szedem; szedtem barátcserjét is, azt nem tudom, hogy lehet-e folytatni a closty mellett, és a palástfű teát is ittam, amíg meg nem jött.

2010. okt. 31. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak a "technikei részhez tudok hozzászólni - egyik ismerősömnek sehogyan sem akart össze jönni az inszemináció, mikor a legutolsó próbálkozásnál a doki nem húzta ki a kacsát miután megvolt az inszem. - és ma már 1 éves a kisfiú, szóval ha vagy olyan viszonyban a dokival, ez segíthet!

Sok sikert!

2010. okt. 31. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne nézz hülyének de esetleg egy jó akupunktúrás kezelésre elmehetnél.

Van egy doki Dr. Eőry Ajándok (azt hiszem) keress rá a neten Ő nagyon jó csak nem tudom csinál e ilyesmit de esetleg utánanázhetsz.

2010. okt. 31. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm ugyanúgy hárt, mint ahogy az első írta!

Sok sikert!

2010. nov. 1. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia

Az endometriozis elég komoly dolog, természetes úton nem fog helyrejönni, engem tavaly műtöttek vele, és elég nagy gázokat csinált odabent... Én tapasztalatból beszélek, hidd el, megéri a műtét! Ha a petefészeknél van endometriosis, sajna lehet máshol is, csak azokat nem látni. Lehet, hogy ki sem tudnál hordani egy terhességet! Fontold meg, én végigcsináltam, és most egészségesen fogok belevágni a terhességbe!

2010. nov. 8. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!