Egy esélyem van; mit tegyek, hogy sikerüljön?
A "dolog" úgy áll, hogy endometriózis miatt a dokim csak egy inszemet hajlandó megcsinálni, ha az nem jön össze, akkor műteni kell és utána sokáig nem lehet próbálkozni sem a babával. az egyik petevezetőm ráadásul el van záródva, a másik oldalon meg endometriózis csücsül a petefészkemen, ami rontja a petesejt minőségét (nem lesz belőle baba, hiába van sok, és hiába érnek oda a spermiumok).
Ha valakinek van "tuti" ötlete, ossza meg velem.
A cickafark és málnalevél teák kiesnek, mert ezek az endo-t (is) táplálják. Csinálom az endo-s diétát, mozgok, amennyit tudok, vasat, folsavat szedem; szedtem barátcserjét is, azt nem tudom, hogy lehet-e folytatni a closty mellett, és a palástfű teát is ittam, amíg meg nem jött.

Csak a "technikei részhez tudok hozzászólni - egyik ismerősömnek sehogyan sem akart össze jönni az inszemináció, mikor a legutolsó próbálkozásnál a doki nem húzta ki a kacsát miután megvolt az inszem. - és ma már 1 éves a kisfiú, szóval ha vagy olyan viszonyban a dokival, ez segíthet!
Sok sikert!

Ne nézz hülyének de esetleg egy jó akupunktúrás kezelésre elmehetnél.
Van egy doki Dr. Eőry Ajándok (azt hiszem) keress rá a neten Ő nagyon jó csak nem tudom csinál e ilyesmit de esetleg utánanázhetsz.

Az én barátnőm ugyanúgy hárt, mint ahogy az első írta!
Sok sikert!

Szia
Az endometriozis elég komoly dolog, természetes úton nem fog helyrejönni, engem tavaly műtöttek vele, és elég nagy gázokat csinált odabent... Én tapasztalatból beszélek, hidd el, megéri a műtét! Ha a petefészeknél van endometriosis, sajna lehet máshol is, csak azokat nem látni. Lehet, hogy ki sem tudnál hordani egy terhességet! Fontold meg, én végigcsináltam, és most egészségesen fogok belevágni a terhességbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!