A menzesz csak is kizárólag a vérzést jelenti?
Tehát az előtte barnázás nem ?
Csak hogy honnan kell számolni a dolgokat!
Köszönöm szépen
Elég régóta ilyen amúgy maszatolás pont kb 3 nappal mielőtt beindulna!
Köszönöm
Én mindig a maszatolástól számoltam, de attól függ, hogy mihez kell.
Ha pl. általában ugyanannyi ideig barnázol előtte, akkor ciklushossz szempontjából végülis mindegy, nekem csak ebből a szempontból volt ez lényeges infó. Ha mondjuk csak a naptár szerint szeretnéd belőni a termékeny napokat, akkor meg ígyis-úgyis lutri, egyik sem biztos :)
De barátnőmék lombikoznak, ott vv és uh szempontjából kell adott ciklusnapon menni vizsgálatokra, neki külön mondta a doki, hogy a rendes pirostól számolja (és még a napszak sem mindegy, ha csak délután/estefelé indul be, akkor azt is másnapnak kell számolnia, ezt nem is értettem...)
Szóval ha hajlamos vagy hosszabban barnázni, és valami vizsgálat miatt kellene számolni, akkor szerintem kérdezd meg az adott helyen a dokit, asszisztenst stb., hogy mikortól kell nézni, mert lehet más a protokoll.
Na végre erre számítottam kedves 5. , 6 válaszoló!!!
Köszönöm szépen
A maszatolás meg az amikor kitörlöd magad és olyan maszatos a wc papír jobban nem tudom elmondani!
Furcsa hogy nem tudod mit jelent?
Hány éves lehetsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!