Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menzesz csak is kizárólag a...

A menzesz csak is kizárólag a vérzést jelenti?

Figyelt kérdés

Tehát az előtte barnázás nem ?

Csak hogy honnan kell számolni a dolgokat!

Köszönöm szépen

júl. 11. 12:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
A barnát is jelenti.
júl. 11. 12:11
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
A vérzés van, hogy barnával, rózsaszínnel indul, de ismerek olyat is, akinek egyből durván beindult rendesen pirosan, annyira, hogy betét nélkül át is ázott kb azonnal.
júl. 11. 12:16
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
A barnázás is vér. Ha túl sokáig tart, akkor lehet valami gond a hormonokkal.
júl. 11. 12:34
 4/14 A kérdező kommentje:

Elég régóta ilyen amúgy maszatolás pont kb 3 nappal mielőtt beindulna!

Köszönöm

júl. 11. 12:48
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem a barnázástól kell számolni, hanem a normális vérzéstől.
júl. 11. 13:01
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
A rendes piros vérzéstől kell a ciklusnapot számolni. Ezt meddőségi doki mondta. Hajlamos voltam 1.5 napig is barnázgatni.
júl. 11. 13:06
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
A barna is vér. A barna színt a vér alvadása okozza.
júl. 11. 13:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig a maszatolástól számoltam, de attól függ, hogy mihez kell.

Ha pl. általában ugyanannyi ideig barnázol előtte, akkor ciklushossz szempontjából végülis mindegy, nekem csak ebből a szempontból volt ez lényeges infó. Ha mondjuk csak a naptár szerint szeretnéd belőni a termékeny napokat, akkor meg ígyis-úgyis lutri, egyik sem biztos :)

De barátnőmék lombikoznak, ott vv és uh szempontjából kell adott ciklusnapon menni vizsgálatokra, neki külön mondta a doki, hogy a rendes pirostól számolja (és még a napszak sem mindegy, ha csak délután/estefelé indul be, akkor azt is másnapnak kell számolnia, ezt nem is értettem...)

Szóval ha hajlamos vagy hosszabban barnázni, és valami vizsgálat miatt kellene számolni, akkor szerintem kérdezd meg az adott helyen a dokit, asszisztenst stb., hogy mikortól kell nézni, mert lehet más a protokoll.

júl. 11. 13:20
 9/14 A kérdező kommentje:

Na végre erre számítottam kedves 5. , 6 válaszoló!!!

Köszönöm szépen

A maszatolás meg az amikor kitörlöd magad és olyan maszatos a wc papír jobban nem tudom elmondani!

Furcsa hogy nem tudod mit jelent?

Hány éves lehetsz?!

júl. 11. 13:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat hogy mi az a barnázás !
júl. 11. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!