Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napig tartó pecsételő...

2 napig tartó pecsételő vérzés menzesz előtt 1 héttel mi lehet?

Figyelt kérdés
28 naposak szoktak lenni a ciklusaim, ha 14. napon volt ovu, akkor 8-9. dpo-n volt egy icipici vérzésem, épp csak napi 2x láttam, amikor megtöröltem magam. Azt hittem, hogy meg fog jönni, de 2 napja teljesen elmúlt. Vasárnapra nem várom. Mitől lehetett a vérzés? Utalhat arra, hogy talán sikerülhetett, vagy ez most csak valamiért ilyen volt, ne gondoljak bele túl sokat? Első próbálkozós hónapunk. :) Hétfőn érdemes tesztelni?
2024. júl. 4. 08:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Valami. Hamarosan kiderül.
2024. júl. 4. 08:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Tesztelj, ha vasárnap nem jön meg. Az a biztos.

Lehet beágyazódás, vagy lehet bármi igazából. Van rá esély.

2024. júl. 4. 09:13
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván azt szeretnéd, ha beágyazódás lenne. De ezt sneki nem mondhatja 100%-ra. Vagy az vagy nem. Majd az idő eldönti.

Többször voltam terhes és nem volt ilyen tünetem, de egy ismerősömnek sem.

Ettől még elhiszem, hogy van akinek babát jelent. De ez olyan, mint mensi előtt a görcsölgetés, meg a mellfájdalom... Vagy baba vagy nem. Nem létezik olyan tünet mensi előtt ami tutira babát jelezne, mert minden tünet ugyan olyan mintha jönne a mensi. Ezért van a hcg teszt.

2024. júl. 4. 10:01
 4/19 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. és 3. terhességnél volt ez, de ilyenkor még bármi lehet. Ha sikerült is, nem biztos, hogy megmarad. Drukkolok, hogy sikeres hónap legyen!😊
2024. júl. 4. 10:11
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Azt gondoltam, hogy biztos válasz nincs, de ha a vérzés nem progi hiányra vagy valami problémára utal, ami miatt valószínűleg nem lesz baba, én már annak is örülök. Hétfőn tesztelek, és majd megírom, hátha lesz valaki hasonló helyzetben.
2024. júl. 4. 12:07
 6/19 anonim ***** válasza:

Ezt h erdemes e tesztelni magadtól nem tudod eldonteni?

Ninca baratno akivel ezt megbeszeld? De magadtól is tudhatnad.

2024. júl. 4. 13:12
 7/19 anonim ***** válasza:

"Azt gondoltam, hogy biztos válasz nincs, de ha a vérzés nem progi hiányra vagy valami problémára utal, ami miatt valószínűleg nem lesz baba, én már annak is örülök."

Pedig de, simán lehet progihiány vagy más hormonborulás is.

2024. júl. 4. 13:30
 8/19 anonim ***** válasza:
Tele ilyen bugyuta kérdésekkel a gyakori. Elég lett vna csak visszakeresned.
2024. júl. 4. 13:38
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy érdemes - e tesztelni, hanem hogy hétfőn érdemes - e. Köszi #7, ha nem baba, akkor lehet, hogy elmegyek orvoshoz egy ellenőrzésre. :)
2024. júl. 4. 16:01
 10/19 anonim ***** válasza:
47%

Tehat megis csak az volt a kerdesed, hogy erdemes-e....

Idiota. Nojj fel. Minek addig gyerek amig onallo lépést nem tudsz meghozni?

2024. júl. 4. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!