Szerintetek meg marad a baba ?
Sziasztok. Pcos-em van.
És a “menzeszem” május óta tart, elmentem az orvosomnál aki felírt gyógyszert annak megállításához, de azt kérte hogy mielőtt el kezdem szedni csináljak terhességi tesztet.
Csináltam 2 terhességi tesztet, mindkettő erős két csík volt tehát pozitív, megijedtem azt hittem vetélés volt. Kiderült a kórházban már aznap hogy méhen kívüli mert a méhen belül nem találjak. Viszont kívül sem csak annyit látnak hogy a jobb oldali ovarium és a kűrt között tágulás van de nemsok. A béta hcg az nap 315 volt ki se engedtek a kórházból mert műteni akartak, de nem műtöttek. Mai napon ki engedtek viszont ma már a hcg 411.5 volt. Én azt érzem hogy a babám ott van és méhen belül. Szerintetek mennyi az esélye annak hogy csak az orvosok nem látják valamilyen oknál kifolyólag ?
Ez most mi?
Kössünk fogadásokat vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!