Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek meg marad a baba ?

Szerintetek meg marad a baba ?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Pcos-em van.

És a “menzeszem” május óta tart, elmentem az orvosomnál aki felírt gyógyszert annak megállításához, de azt kérte hogy mielőtt el kezdem szedni csináljak terhességi tesztet.

Csináltam 2 terhességi tesztet, mindkettő erős két csík volt tehát pozitív, megijedtem azt hittem vetélés volt. Kiderült a kórházban már aznap hogy méhen kívüli mert a méhen belül nem találjak. Viszont kívül sem csak annyit látnak hogy a jobb oldali ovarium és a kűrt között tágulás van de nemsok. A béta hcg az nap 315 volt ki se engedtek a kórházból mert műteni akartak, de nem műtöttek. Mai napon ki engedtek viszont ma már a hcg 411.5 volt. Én azt érzem hogy a babám ott van és méhen belül. Szerintetek mennyi az esélye annak hogy csak az orvosok nem látják valamilyen oknál kifolyólag ?

júl. 9. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Ez most mi?

Kössünk fogadásokat vagy mi?

júl. 9. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Orvos nem tudná megmondani?
júl. 9. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
1/2 én olyan emberek válaszára vagyok kiváncsi aki járt már ebbe a cipőbe, nem volt kötelező hozzá írni!
júl. 10. 07:59
 4/5 anonim ***** válasza:
2 honapja vérzel?
júl. 12. 22:52
 5/5 anonim válasza:
Hogy vagy azota?
júl. 25. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!