Anyukák, te mit csinálnál, ha a 14 éves lányod azt mondja hogy 16-17 évesen szeretne szülni?
Figyelt kérdés
júl. 8. 08:51
1/11 anonim válasza:
Azt, hogy majd kinövi. Mármint nem azt, hogy EGYSZER felnőttként akar majd szülni, hanem ezt a kislányos álmot.
2/11 anonim válasza:
Szintén azt gondolnám, hogy majd kinövi.
Megkérdezném, hogy miért, és kb. ennyit csinálnék.
3/11 anonim válasza:
Ez vagy kamu kérdés vagy Borsod megyei az illető. Mégis kinek akarna gyereket szülni? Mert ennyi idősen a diákmunka lehetőségeket is erősen korlátozottak, mekis pénzből meg nem tudja fenntartani. Ne a szüleinek szüljön még egyet. Vagy ha ez megy, akkor nyugodtan el is lehet költözni, én ugyan nem tartanám el őket. Ha koton nélkül meg tudja magát kratni, akkor az is menjen, hogy 8 általánossal tartsa el a gyereket.
4/11 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy és akkor ezekszerint férjhez megy, lesz lakásuk, és pénzük eltartani, felnevelni?
5/11 anonim válasza:
Gondoskodnék a megfelelő, ellenőrizhető fogamzasgatlásól
7/11 babyboom567 válasza:
Én is megkérdezném,hogy mit fog dolgozni, és hol fog lakni.
8/11 anonim válasza:
Remélem, nem komoly a kérdést, mert az a gyerek garantáltan apa nélkül fog felnőni.
9/11 anonim válasza:
3. Mesélj már mi van Borsod megyében? Ezek szerint ott laksz és mindent tudsz.
10/11 anonim válasza:
9. Híresen ott a legolcsóbbak az ingatlan árak még egy jobb állapotúnál is mint pl egy Veszprém megyében található ugyanazon kondícióval rendelkező lakásnak. A fizetések se kitörően magasak, talán Zala megyével vetekszik, de lehet még az is lenyomja. Nézz körbe a maradék 18 megyében aztán lásd meg még azt a rengeteg különbséget, amit nem soroltam fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!