Holnap lesz a ciklusom 21.napja vagyis kb 1 hét múlva kellene megjönnie?
Várd ki meg-e jön.
Ha nem, tesztelj
Ilyen egyszerű.
Nem egy atom fizika.
Hű mennyi ész!!
Ott a pont
Igazuk van a többieknek. 21.nap az mindnekinek más. Van akinek akkor van ovuja, pl ha 35 napos ciklusai vannak.
Tényleg butaságot kérdeztél.
28 napos ciklus esetén valóban 7 nap múlva kell menstruálj a 21. naphoz képest.
Egyetlen olyan kérdés van ami 1 számból megválaszolható, ha azt írod, hogy ezen a 13. napon volt ovum, mikor mensizek. Mert ovu után fixen jön a mensi mégha egyénenként változó is, van akinek csak 12 napos a luteális szakasz így 12 nappal ovu után jön a mensi, van akinek 15 napos annak 15 nappal.
De,hogy a te 21. napod az hova esik a ciklusban, azt csak TE tudhatod ennyi infóból. 21. napi vérvétel az ami mindnekit megzavar, mert sneki nem olvas a témában.... ez a vérvétel ovu után 7. napra esik. 28 napos ciklus esetén ovu után 7 nap 21. nap. De pl én a 33 napos ciklusommal ráfáznék, mert lófütty sem látszódna a 21. npon. nekem a 21. napi vérvétel az 26. napon lenne esedékes.
Remélem kellően elmagyaráztam és érted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!