Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy már majdnem...

Miért van az, hogy már majdnem 1 hete érzem az ovus "görcsöket", a hőm viszont elméletileg az alapon van, nem ment fel!? 1 hét múlva kellene megjönnie, ilyenkor már javában fájnak a melleim, most pedig semmi. Mi történik?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban,, nem lett volna peteérésem? Nem tudok már mire gondolni. Régóta próbálkozunk, kedden megyek dokihoz

2013. jan. 31. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem ment fel a hő, akkor nem volt.
2013. jan. 31. 11:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam.. :( Azért köszi!
2013. jan. 31. 11:04
 3/3 frászkarikaborsó ***** válasza:
Az ovulációs fájdalom csak néhány óráig kell hogy tartson, szóval ha 1 hete érzed az semmiképp nem jó. Valószínűleg meg van nagyobbodva a petefészked, lehet hogy több petesejt érik egyszerre, de még nem volt meg az ovuláció. Nekem volt egyszer ilyen, el is mentem orvoshoz és 3 petesejtem volt már nagy, az orvos hétfőre jósolta a tüszőrepedést, na hétfőn éreztem is rendesen... sztem nálad is ilyesmi lehet. De orvos tud biztosat mondani ultrahanggal, az is lehet hogy PCOS :(
2013. jan. 31. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!