Elméletileg holnap ovu. Fájdogál is a hasam, de soha nem volt olyan, hogy pecsételő vérzés vagy maszatolás kísérje. Ez baj?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 12:46
1/7 anonim válasza:
Már miért lenne baj? Az ovus vérzés elég ritka dolog.
2/7 A kérdező kommentje:
csak azért kérdem, mert itt ahogy olvasgatok, szinte mindenki írja, hogy barnázgat, pecsételő vérzése volt stb.. nekem meg soha. Már szültem, vetéltem volt missedem is, és most már nagyon szeretnénk babát, és beparááztam. :) uh-ra is járok, tudom hogy van rendes pé-ém, csak furi hogy nekem nincs ez a tünetem
2012. szept. 25. 12:52
3/7 anonim válasza:
A teherbeesésnek nem tesz jót, ha valaki itt a kérdéseket, hozzászólásokat olvasgatja.
Minden ember más, mindenkinél máshogy van, mindegy, hogy az xy-nál hogy volt. Ráadásul már szültél, voltál terhes. Fogadjunk, hogy az előző terhességedhez csak szexre volt szükség!
4/7 anonim válasza:
Szia!
A válaszoló jól írja! Én is szültem már, de soha sem volt pecsételésem és miegyéb....
Sajnos missed-em is volt. Mi is szeretnénk már babát, de akkoriban nekem is elég volt a szex, most meg görbét vezetek, ovutesztelek...
5/7 A kérdező kommentje:
hát.... 2004 aug 28-án abbahagytam a gyógyszerem, szept 3-án megjött. Szept. 6-án már semmi nem volt, szeretkeztünk és azonnal terhes is lettem. 2005. 06. 13-án szültem. Nagyon meglepődtem a dolgon, azért is emlékszem ilyen jól. Azóta elváltunk, más párom van vele júl-ban hagytam abba a gyógyszert és szeptemberben szintén terhes lettem. napra pontosan ugyan az volt a kiírás dátuma mint a kisfiaménál. de sajnos 12 hetesen elment. azóta semmi, egyszerűen nem jön össze!!!
2012. szept. 25. 13:00
6/7 A kérdező kommentje:
olvasgatok rengeteget ezen az oldalon, és ami nekem nincs :), az megijeszt. De lehet hogy csak kifogásokat keresek........
2012. szept. 25. 13:02
7/7 anonim válasza:
Szerintem az a jó, ha nincs pecsételgetés, maszatolás, mert ha lenne, az aggasztana, hidd el. Drukkolok, hogy sikerüljön mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!