Ez még az Ovitrelle hatása 12 nappal a szuri után?
júl. 2. 12:31
11/25 A kérdező kommentje:
Hat akkor most tokre nem tudom mit gondoljak🥲
júl. 2. 13:54
12/25 anonim válasza:
En ezt meg nem vennem pozitivnak a helyedbe :/. Tesztelj meg ha erosodik akkor jo
13/25 anonim válasza:
Semmit. 2 nap múlvan mennj el hcgt nézetni. Egyébként 13 nap a kiürülési ideje.
15/25 anonim válasza:
10 nap a kiurules ideje. El kell csak olvasni a papirjat. Hulyeseget irsz gondolkodas nelkul. Vervetelre is felesleges kuldeni.. siman csinalni kell egy tesztet hogy erosodik e
16/25 A kérdező kommentje:
14: köszönöm szépen, nagyon kedves Tőled!❤️
15: hidd el, elolvastam, csak többen írták, hogy több mint 12 nap múlva is a szurit mutatta nekik a teszt, ezért több ember véleményét is szerettem volna kikérni,ugyhogy a hulyesegeket irok gondolkodás nélkül részét kérlek engedjük el, legyen szép ested😊
júl. 2. 23:46
19/25 A kérdező kommentje:
Bocsi a sorrend így nem túl egyértelmű.
A középső tegnap előtti, a másik kettő mai.
júl. 4. 12:19
20/25 anonim válasza:
De jó! Nekem ma van a 11. nap és hasonló a teszt, remélem nem az Ovitrelle. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!