Szerintetek ebben az esetben mikor volt az ovu, milyen tünetekre érdemes figyelni, hogy be tudjuk lőni az ovut?
Az elmúlt hónapokban figyelem a ciklusom mert szeretnénk babát, és hogy próbálnánk belőnni azt, mikor lehet a legnagyobb eséllyel az ovum.
Van már két gyermekünk. Náluk csak együtt voltunk nem néztem a ciklusom igy elejétől a végéig, ők mindketten lányok lettek. Tudom hogy abszolút nem ezen múlik de adni akarok neki egy esélyt hogy megpróbáljuk eltalálni az ovum hátha több esély lenne a kisfiúra pont közéidőben.
De bármilyen nemű is az egészség a legfontosabb.
Előző hónapban 30 napos ciklusban 14.,15.napon volt szerintem a peteérés.
A nyákot és a hasi szurkálást nézve.
A kalkulátor május 28-junius 3ig mutat termékeny hetet és a 17. napra mutat ovut. 30-34 naposak a ciklusaim,a kalkulátor 32 napos ciklusra van beállitva.
Ha azokon a napokon vagyunk együtt amikor ezt a hasi szurkálást érzem meg a nyák is tojásfehérjeszerű az akkor ugye középidő?
Köszönöm szépen a válaszokat.
A kalkulátor egy matematikai átlagot mutat.
Ovu teszt kell ide.
Igen, mert minden délután kell és közel 1 időben 2 óra pisi szünet után.
Első hónapban 10. Nap körül kezdd el és addig csináld míg nem lesz pozitív. Ez lehet 16. Vagy 20. Nap is akár.
Nem reggel kell ovutesztelni...
Nezz utana kerlek hogy kell használni mert aztab meg azzal lesz telena gyakori, h "Szerintetek ez pozitív?"
Nem úgy mukodik mint a hcg teszt. Akkor meg nem pozitív ha 2 vonal van rajta. Nézz utana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!