Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most ettől tényleg lehet...

Most ettől tényleg lehet valaki terhes?

Figyelt kérdés

Ezt olvastam egy oldalon, idézem:

8. Lehetek terhes, ha a fiú a számba ejakulált, majd én megcsókoltam és utána ő kielégített orálisan?

Nagyon sok mindennek kell passzolnia ahhoz, hogy egy nő így is teherbe essen, de annak ellenére, hogy viszonylag kicsi az esélye, mégis teherbe eshetsz.

(3 napja késik, csináltam egy tesztet és negatív lett. Ennyi “baleset” történt, de most tényleg ennyitől teherbe lehet esni? Annyira abszurd.)

jún. 27. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha így sikerül, mindenképpen meséld majd el neki. Életre szóló anekdóta.
jún. 27. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Aha egy oldalon. Itt volt feltéve a kérdés az előbb. Jelentve, már kérdezted. Vegyél tesztet megírtuk.
jún. 27. 20:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát de amúgy tényleg, ha ennyire élni akar hagynám is neki.

Elég stresszes időszakba vagyok, a páromat is megkértem hogy most jegeljük a hagyományos szexet mert nem akarok parázni ha késik esetleg.

Erre tessék, belenyomnak a pofámba egy ilyet, és bár az észérvek ellene vannak, engem mégis érdekelnének a vélemények.

jún. 27. 20:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat utolsó, kamaszpanasz oldal, nyugodtan olvasd el. Ott van fent, pontosan ez így leírva.
jún. 27. 20:05
 5/7 A kérdező kommentje:
jún. 27. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, olyan is van, hogy valaki megnyeri a lottó 5-öst. Sőt, az orvosi irodalom ismer egy esetet, mikor hüvely nélkül élő nő esett teherbe, valahogy mégis odajutott feltehetően az orális szexből egy spermium. De szerintem nagyobb az esélye, hogy holnap belédcsap egy villám, mint ennek.
jún. 27. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Andersen meséi alapján?
jún. 30. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!