Akinek volt már vetélése lehet ettől? Terhes vagyok és ma reggel arra ébredtem,hogy nem bírok megmozdulni úgy faj a derekam. Jelezhet ez bajt?
Reggel óta ezen emészted magad ahelyett hogy bementél volna az ügyeletre hogy megnézzenek?
Bármi lehet meg pont az ellentettje is.
Mondhatunk akármit, de sajnos egyikünk sem orvos és nem is látunk beléd.
Nekem volt derékfájásom terhesen, igaz, nem olyan durván, mint a tiéd és vetélésem is lett, de nem hiszem, hogy a kettő között van összefüggés.
Erős lumbágom volt már előtte is, csak úgy múlt el, hogy elkezdtem egy sportot, azóta nincs. De mivel veszélyeztetett terhes voltam, nem sportoltam. Na, meg így is szokott fájdogálni néha a ciklus 2.felében, például most is, pedig tuti nem fogok vetélni, mivel nem vagyok terhes🤷🏼♀️
Sokaknak fáj a dereka terhesen, meg sokaknak nem. Nem jelent feltétlenül vetélést.
Hány hetes terhes vagy?
Nekem most kezdett el igazán fájni a derekam. De azért kibirok kelni az ágyból. Az elején is fajdogált egyébként. De nem durván.
Olvastam ,hogy az erős nem múló derekfajdalom igen,jelezhet bajt.
Magnézium,pihenés. Ha nem múlik doki.
25+5 hkm
8 het3s vagyok tegnap minden rendben volt az ultrahangon
Ma rozsaszines,ragacsos folyasom volt, de tobbszor volt mar a terhessegem elso heteibe es nem volt semmibaj, azert megis felek lehet bemegyek az ugyeletre
Mi az hogy lehet? Rózsaszín folyásod van, görcsöl a derekam és itt kérdezgetsz???
Baromi büszke lehetsz magadra
6!
Így van kaphat progreszteront.
Ha nem megy be és nem kap meg sem próbált tenni valamit a babáért.
Ha gyereket akarok akkor mindent megteszek érte amit lehet...de ha te nyugodt lennél így akkor egészségedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!