Lehetek ettől terhes?
A barátommal nem védekeztünk de nem élvezett el és kb 2 percig tartott az egész dolog aztán viszont addig dörzsölte a nemiszervemhez a péniszét még el nem élvezett és rá élvezett a nemiszervemre de nem folyt be.
Ettől lehetek terhes?
(Nem kérek kioktatást meg minden ilyesmit mert mindent tudok nagyjából csak tesztet nem csináltam még.)
Ja és utána kb 2-3 perc múlva le is töröltem magamról.
"Ja és utána kb 2-3 perc múlva le is töröltem magamról."
Ja és ez teljesen lényegtelen, nem tudtad?
Egyébként, ha került a puncidba is (elég egy minimális) akkor lehetsz terhes..
Ajánlom Cserháti-Herold Janka youtube csatornáját: Hormonmentes. Tanulj kicsit a saját testedről, válaszokat is kapsz ott.
Pl ha ismernéd a saját ciklusodat, akkor tudnád, hogy mikor oké egy ilyen együttlét, és mikor kerülendő. Mivel én nem ismerem a ciklusodat és hogy hol tartasz benne, termékeny vagy-e, ezért nem tudom megválaszolni a kérdésedet.
Viszont ha épp termékeny vagy, akkor a megszakításos együttlét is kockázatos, mivel az előváladékban is lehetnek hímivarsejtek. Szóval alapvetően nem ajánlanám. Inkább védekezzetek rendesen.
"mindent tudok nagyjából "
Sajnos buta vagy mint a tök. Ha csak nagyjából is tudnál mindent, nem írtad volna ki ezt a hülyeséget...
Ha úgy van, ahogy leírtad, akkor biztosan nem.
A fogamzóképes idő 28 napból néhány óra. A spermiumnak olyan hosszú az út, mint neked Budapest - Bécs (gyalog és hóesésben) Gondolj arra is, milyen nehéz gyereket csinálni, ha mindketten akarnátok is, mert nem jön össze. Tehát, nyugi!
"2 percig tartott az egész"
És utána nyilván mindent visszaszívott, ami közben kijött belőle, igaz?
Ezt mondd majd a gyerekednek:
"Egyetlen cseppből születtél kicsim - és az apád még csak nem is élvezte!"
Mondjuk azért kíváncsi lennék arra, hogy mit tudsz "nagyjából" ?
Mert elárulom, hogy egy punciba dugott kuki az egyenes út a gyerekhez. Ezt elég, ha "nagyjából" tudod.
(Gy.k: csorog az már az első bedugás alatt is. 2 perc alatt ahányat lökött rajtad, annyiszor jött belőle valami.)
Mindegy: hiába méltatlankodsz, kérdező.
Teljesen mindegy, mennyi percig tartott, ha egyszer nem szívta vissza utána a dolgokat.
Mondom, hogy már az első lökésnél is jöhet bármi.
Nem értem, hogy a válaszadók többsének miért öröm a kérdezőt feleslegesen ijesztgeni és idegesíteni.
Remélem elmúlik a szorongás, nem lesz semmiféle káros következménye a történteknek. Boldogan szerethetitek egymást és együtt tervezhetitek a csodálatos életet.
Tanuljatok sokat, legyetek szerencsések és kapjatok meg minden örömöt az élettől!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!