Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hiperstimuláció tünetei mikor?

Hiperstimuláció tünetei mikor?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az OHSS (hiperstimuláció) tünetei mikor jelentkeznek? Ha csak egy domináns tüszőm volt, kaptam repesztőt is, és már a progit szedem, lehet hogy ettől vagyok puffadt, és szurkál a hasam,fáradt vagyok nagyon, vagy a progi okozhatja ezeket a tüneteket? Köszönöm előre is a választ!
2024. jún. 24. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem hiperstimuláció.
2024. jún. 24. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a progeszterontól van. Minden progeszteron kúra után így voltam.

Nekem azt mondta a dokim, hogy meg fogom érezni ha baj lesz mert nagyon rosszul fogom érezni magam.

Neked semmi bajod szerencsére, ne aggodalmaskodj. De több hét múlva jelentkezik, nekem azt mondta.

2024. jún. 24. 21:02
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! igazából ami a legjobban aggaszt az a szurkálás, ez az első stimulalt honapom, és nem tudom még mi tekinthető “normálisnak” ezért aggodalmaskodom.:)
2024. jún. 25. 07:32
 4/5 anonim ***** válasza:
A szurkálás tök normális.
2024. jún. 25. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Hiperstimuláció az olyan lenne, hogy nem tudnál felkelni az ágyból.

Én leszívás után alig tudtam felelkelni, nagyra volt puffadva a hasam, fájt, rosszul voltam, hányingerem volt, de még ez sem volt "igazi" vagy veszélyes hiperstimuláció. (22 tüszőből 15 petesejtet szívtak le)

3. nap mentem beültetésre addigra nem volt folyadék a hasüregben.

2024. jún. 25. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!