Clostitól hiperstimuláció? Ha volt ilyenetek, mik voltak a tünetek? Vmi kezelés rá?
Ha valakinek van személyes tapasztalata, vagy bármilyen használható infója a Closti okozta túlstimulálással kapcsolatban, légyszi írjon!!
Valószínűleg a kezelőorvosom nem vette észre, hogy a 3*1 Closti kárt csinált.
Ezért figyelik UH-n folyamatosan, amíg szeded!
Ha túl sok tüsző indul be, leállítják a ciklust!
Miből gondolod hogy túlstimulálódtál? ez csak uh-n látja az orvos!
Clostit 5. naptól szedtem 5 napon át.A 11. napi UH-n már nem látszott az érésben lévő tüsző, mert már előtte megrepedt. A 9. napon nagyon feszült a hasam, felpuffadtam és néhány órán át még lépni is alig tudtam. Másnapra felugrott a hőm és a panaszok megszűntek. A méhnyálkahártyám elvékonyodott.
Azóta nincs peteérésem egyáltalán, pedig nekem gyogyi nélkül is volt. A ciklusom lerövidült, sokat barnázgatok. Elmentem meddőségibe, ott jöttek rá, hogy valami nagyon nem stimmel nálam. Kivizsgálás folyamatban.
Én nem akartam megijeszteni senkit.Ez csak egy kérdés volt.Választ reméltem.
Sajnos nem tudok vàlaszolni a kèrdèsedre ,csak annyit mondanèk ,hogy teljesen ledöbbentett ,hogy normàlis peteèrès mellett 3x1 Clostit szedetett veled a doki.
Hihetetlen ,hogy milyen sarlatànok vannak.
Minden jòt neked ès remèlem hamar "rendbe tesznek" a meddôsègiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!