Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretkezés után pár nappal a...

Szeretkezés után pár nappal a megszokottnál több fehér folyásom volt. Szerintetek csak a peteérés miatt volt a folyás vagy teherbeestem? Még nem jött meg, jövőhéten kellene megjönnie.

Figyelt kérdés
Folyamatosan pisilnem kell, puffadok, ezen kívül semmi különöset nem érzek. (Máskor is szokott peteéréskor folyásom lenni, de most nagyon sok volt ezért gondoltam a terhességre). Nem akarom beleélni magam, mert nem szeretnék csalódni. Az érdekelne, hogy más mit vett észre a terhesség első napjaiban/heteiben?

2024. jún. 17. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
A pozitív tesztig semmi nem terhestünet. A tüszőrepedéstől számítva 10-12 nap a beágyazódás, innentől jön egyáltalán létre a terhesség és kezd termelődni a HCG. Ha elfogadsz egy jótanácsot, ne figyeld magad. Tudom, nem könnyű, de nincs értelme a nemvárt vérzés ideje előtt tüneteket keresni. Ezzel ágyazol meg a csalódásnak.
2024. jún. 17. 13:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlen nem záporoznak a válaszok. Ha nem akarsz csalódni, várd meg a tesztet. Addig minden csak önáltatás. És igyál tőzegáfonya levet, enyhe felfázására nagyon jó.
2024. jún. 17. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!