Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai peteérés megszokott...

Korai peteérés megszokott menzesszel?

Figyelt kérdés

Vettem ovuláviós teszet, pénteken halvány pozi, szombaton erős csíkok,utána halvány csíkok majd negatív teszt.

Amit nem értek, hogy “hivatalosan” csak szerdán kellett volna ovulálnom.

A teszt téved, vagy egyèb okai lehetnek? Egy vetélésen túl vagyok sajnos, műtöttek is.

2022. aug. 8. 23:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy a menzeszed a megszokott időben lesz előre? Egyébként ha nem szoktál tesztelni, az alkalmazásra ne támaszkodj. Matematikai átlagot számol, semmi köze a tested valós működéséhez.
2022. aug. 9. 00:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Természetesen garancia nincs rá, de amikor eddig teszt alapján volt az ovuláció, utána aszerint is jött meg, nem az app szerint. (Az app a menzesz rögzítésére szolgált eddig főként)
2022. aug. 9. 07:42
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
A teszt nem téved, te élsz tévedésben. Olvass sokat.
2022. aug. 9. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A teszt alapján nézzed mikor jön a mensi. Ha korábban van ovu korábban lesz mensi is. Semmi fura nincs benne. Nagyon max egy napot késhet vagy egy nappal jöhet korábban, attól függ melyik napszakban reped a tüsző. Tehát pl, ha neked 15 napos a luteális (ovutól mensiig napok száma) akkor leghamarabb 14 nappal ovu után legkésőbb 16 nappal ovu után megjön, ha nincs terhesség.
2022. aug. 9. 09:51
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es így tettem előző hónapban, de a pozitív teszt alapján és a menzesz között 17 nap telt el. Mondjuk annyi minden oka lehet, csak az orvosok hümmögnek minden kérdésemre.
2022. aug. 10. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:
A 17 nap jó. A pozi teszt utáni nap a nulladik nap, tehát neked 16 napos a luteális. Márha így számoltad. Akkor nem igazán értem a gondod :)
2022. aug. 10. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!