Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt napján ha halvány a...

Nem várt napján ha halvány a teszt hogy alakult a kimenetele a dolognak?

Figyelt kérdés

Reggeli első mintából, predictor esrly teszt. Nem kell megvilágítani hogy látszódjon, de nem is szép erős, amit az ember várna akkor.

Akinek hasonlóan halvàny volt hogy alakult a dolog? Merjek reménykedni? Kisfiammal ilyenkor már olyan erős volt hogy biztos voltam benne hogy valami szépen elindult.

jún. 9. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
A + az +, és nem minden terhességnél nő a hormonszint azonos mértékben, szóval ez még kicsit sem biztos, hogy rossz jel.
jún. 9. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Fel tudsz róla tenni képet? Nekem mikor nagyon halvány volt, akkor mindig kémiai lett. De ha csak simán halvány 😁, mondjuk fele olyan erős volt a teszt, mint a kontroll csík, és 2-3 naponta látványosan erősödött, akkor minden oké volt. A kémiaiknál nagyon lassan erősödött. Azoknál kb 5 nap késésnél volt fele erős a tesztcsík a kontrollhoz képest.
jún. 9. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudod mikor volt ovud? Ha nem akkor semmit nem jelent, bármikor csúszhat pár napot és lehet pont most csúszott, így nem is a nem vártnál vagy.
jún. 9. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2 nap késéssel is halvány volt.
jún. 9. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!