#12 meg hogy egyáltalán ebben az országban ennyi rosszindulatú ember van. Teljesen indokolatlanul gonoszkodnak anonim mert így élik ki a tyukszaros életük frusztraciojat.
jún. 5. 17:52
12/22 anonim válasza:
Akik ilyeneket kérdeznek itt, azoknak van igazán tyukszaros kis életük.
Nincsenek barátaik vagy család, férj akikkel izgulhatnanak?
Én sem ertem ezeket miert idegenekkel kell megbeszelni?
Bar valószínűleg nagyon ketsegbeesett.
Mindenesetre engem sem erdekel hogy pozitív lesz e a tesztje vagy sem.
jún. 5. 19:59
15/22 anonim válasza:
Engem ezek a kérdések nem zavarnak. Sokkal inkább az ez pozitív? 🤦🙄 de nem értem miért kell ekkora parasztnak lenni.
jún. 5. 20:39
16/22 anonim válasza:
#14 és ha nincs neki? Akkor neked feladatod belerúgni? Ettől jobb lesz neked? Szánalmas.
jún. 6. 05:53
17/22 anonim válasza:
18, férje biztos van, hiszen gyereket akar....
jún. 6. 05:54
18/22 anonim válasza:
Kicsit túltoljátok. A kérdező feltett egy kérdést. Épp ott, akkor olyanok látták, akik nem érintettek. Széttrollkodták. Ez nem egy világháború! Holnap is fel fog kelni a Nap🙄 A kérdező majd kiheveri, ha nem tudja feldolgozni, feltesz másikat, hátha nagyobb szerencséje lesz.
Szerintem bárkivel előfordulhat, hogy széttrollkodják a kérdését. Nem halt meg senkije, nincs világvége. Gyereket akar, nem árt, ha nem lesz ilyen karót nyelt.
jún. 6. 09:17
19/22 anonim válasza:
#18 ha csak egy kicsit is körbe nézel ebben a topicban egy csomó ilyen van ahol egy teljesen normális átlagos kérdéshez vagy esetleg egy segítség kereshez olyan alpári paraszt stílusban írnak hogy én szégyenlem magam helyettük. És elvileg ide javarészt nők, anyák írnak.
jún. 6. 16:08
20/22 anonim válasza:
#19! Tök mindegy, hogy más kérdésnél mi van, ti ennél ájuldoztok. Itt meg senki nem bántotta a kérdezőt, csak nem vették komolyan a kérdését. Mielőtt még azzal jönnél, hogy fogalmam sincs, mit élhet át, ki tudja, min ment keresztül, jelentem tudom. Rohadt sokat vártam a gyerekre, sőt, magam is válaszoltam hasonló kérdésre (normálisan), amikor érintett voltam. De azért nem ment el a józan eszem, akkor is tisztában voltam vele, hogy azért ez önmagában elég bugyuta kérdés és csak azok veszik komolyan, akik éppen akkor benne vannak. Nincs ebben több.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!