Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik menstruáció előtt 1...

Akik menstruáció előtt 1 nappal vagy közben lettek kismamák, ti mikor teszteltetek? Illetve a menstruáció egyből elmaradt???

Figyelt kérdés

Én nekem a menstruációm 5-6 napig tart,de most 3 napig volt és nem vészesen sok

Májius 17-23 ig voltunk együtt a párommal (külföldön dolgozik)6-7 hetente jár haza és emberekből vagyunk mi is

Na de a menstruációm 18-21 ig volt csak meg,de ma délután csináltam tesztet az negatív úgy hogy én úgy gondolom nem sikerült

De hátha valaki add egy kis pozitív reményt még

2024. jún. 4. 18:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy volt gusztusa

De talán nem most kellett volna próbálkozni, menstruáció közben nagyon alacsony a teherbeesés esélye, igaz csodák vannak végülis.

De ti tudjátok.

2024. jún. 5. 09:51
 12/17 A kérdező kommentje:
6-7 hetente jár haza így általában menstruációra ér haza vagy előtte 1-2 nappal
2024. jún. 5. 11:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Hat ebbol nem nagyon lesz gyerek.

Bar egyebkent se tul idealis, ha te 6-7 hetig egyedul lennel egy babaval, garantaltan begolyozol.

Az meg a masik, hogy a gyerek alig ismeri majd az apjat.

2024. jún. 5. 11:19
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Nincs remeny, nem vagy terhes.

Egyebkent te is es a ferjed is gusztustalanok vagyok.

Latatlana egy bottal sem piszkalnalak meg.

2024. jún. 5. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha gyerekre vágytok akkor a férjed keressen másik munkahelyet mert sosincs otthon akkor amikor éppen sikerülhetne az a gyerek
2024. jún. 5. 14:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Szabadság nem játszik?
2024. jún. 5. 14:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát így nem lesz baba...ovukor kell együtt lenni hozzá.

Amúgy a mensi alatt teljesen mindegy hogyan tisztálkodtok, a méhnyak nyitva van így nagyobb az esély a fertőzésre is...mensi alatt fogékonyabb is rá az ember. Nem magával a vérrel van a gond... de ha nektek így jó... csak ne legyen baj. Ilyenkor óvszer lenne a legideálisabb. Itt a te egészséged a fontos...baba meg ilyenkor nem lesz.

2024. jún. 5. 16:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!