Akik menstruáció előtt 1 nappal vagy közben lettek kismamák, ti mikor teszteltetek? Illetve a menstruáció egyből elmaradt???
Én nekem a menstruációm 5-6 napig tart,de most 3 napig volt és nem vészesen sok
Májius 17-23 ig voltunk együtt a párommal (külföldön dolgozik)6-7 hetente jár haza és emberekből vagyunk mi is
Na de a menstruációm 18-21 ig volt csak meg,de ma délután csináltam tesztet az negatív úgy hogy én úgy gondolom nem sikerült
De hátha valaki add egy kis pozitív reményt még
Elhiszem, hogy volt gusztusa
De talán nem most kellett volna próbálkozni, menstruáció közben nagyon alacsony a teherbeesés esélye, igaz csodák vannak végülis.
De ti tudjátok.
Hat ebbol nem nagyon lesz gyerek.
Bar egyebkent se tul idealis, ha te 6-7 hetig egyedul lennel egy babaval, garantaltan begolyozol.
Az meg a masik, hogy a gyerek alig ismeri majd az apjat.
Nincs remeny, nem vagy terhes.
Egyebkent te is es a ferjed is gusztustalanok vagyok.
Latatlana egy bottal sem piszkalnalak meg.
Hát így nem lesz baba...ovukor kell együtt lenni hozzá.
Amúgy a mensi alatt teljesen mindegy hogyan tisztálkodtok, a méhnyak nyitva van így nagyobb az esély a fertőzésre is...mensi alatt fogékonyabb is rá az ember. Nem magával a vérrel van a gond... de ha nektek így jó... csak ne legyen baj. Ilyenkor óvszer lenne a legideálisabb. Itt a te egészséged a fontos...baba meg ilyenkor nem lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!