Akik menstruáció előtt 1 nappal vagy közben lettek kismamák, ti mikor teszteltetek? Illetve a menstruáció egyből elmaradt???
Én nekem a menstruációm 5-6 napig tart,de most 3 napig volt és nem vészesen sok
Májius 17-23 ig voltunk együtt a párommal (külföldön dolgozik)6-7 hetente jár haza és emberekből vagyunk mi is
Na de a menstruációm 18-21 ig volt csak meg,de ma délután csináltam tesztet az negatív úgy hogy én úgy gondolom nem sikerült
De hátha valaki add egy kis pozitív reményt még
Ha jól értem, menstruáció alatt voltatok együtt.
Ilyenkor nem tudsz teherbe esni, mert épp leválik a méhnyálkahártya és nincs mibe beágyazódni. Ulletve nincs is közvetlen petesejt ilyenkor ami meg tudna termékenyülni, hiszen mensit okozó hormonok dolgoznak...
Olyan van, akinek pont nem várt napja előtt van peteérése, de annak meg se jön hiszen pont, hogy 14 nap múlva lenne a valós mensi...csak mivel itt esik teherbe csak annyit érzékel, hogy nincs mensi, és később lesz csak pozi a teszt.
Pl, ha nem szexelt volna, akkor is 2 héttel később lett volna mensije.
Ovuláció és mensi között fix a napok száma. Ez SOHA nem változik. Az ovu ideje tolódik.
Illetve ami még előfordulhat, hogy valakonek rövidek a ciklusai, de pl hosszabb a mensije. Így gyakorlatilag lehetséges, hogy mensi utsó napján szexel és terhes lesz. 7. Napon szexel és 10.napon van ovuja. 3 napot meg kibír a spermium. 24 napos ciklusnál ez pont így működik. Akkor már ez a nő is úgy számolhat be róla, hogy mensi alatt lett terhes.
Azért ez nem atomfozika.
Most ha szigoruan nezzuk, akkor aktustol szamolva 14 nap, akkor mar tesztelhetsz es biztos az eredmeny.
De a 4-es jol leirta, hogy mi lehet.
emberekből vagyunk mi is
mi is, ezért úgy is viselkedünk. A minimum ilyenkor az óvszer, ha már nem bírod ki...
Azért létezik egy olyan, hogy ha pont a vérzés alatt vándorol a zigóta, akkor beágyazódhat úgy is, hogy közben megy a vérzés.
Akkor ott, az a terület nem válik le.
Elég ritka jelenség.
Fúj...Férjednek is van gusztusa óvszer nélkül menzesz alatt szexelni...nem beszélve a fertőzésekről.
Az oké, hogy szex, de ne olyankor csináljatok gyereket amikor megvan...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!