Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezeletlen pollen allergia...

Kezeletlen pollen allergia felelőse lehet a sikertelen próbálkozásoknak?

Figyelt kérdés

7 hónapja sikertelenül próbálkozunk. Hormonokkal, életkorral, spermaszámmal minden rendben, egyelőre nem indokolt a bővebb kivizsgálás. Most jutott eszembe ez a tényező. Gyengétől erős szintig változó mértékű allergiám van minden féle növényre, amelyek virágzási ideje lefedi kb az egész évet, a téli hónapok kivételével. Többnyire gyenge tüneteim vannak, így csak akkor szedek antihisztamint, amikor nagyon erős, a parlagfű szezonban. Viszont elgondolkodtató, hogy így folyamatos enyhe gyulladásban van a szervezetem, a crp-m mindig kissé emelkedett, amit több dolog kizárása után erre fogtunk az orvosaimmal.

Van olyan, akinek ez problémát okozott vagy akinek van infója ezzel kapcsolatban?

jún. 3. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Hat, nem tudom. Akar.

De en pont covidos voltam es meg a fogam is be volt gyulladva, amikor pozitivat teszteltem. Atom lazas voltam, de megmaradt a baba.

Az allergiaimra, van nekem is tobbfele, csak akkor szedek gyogyszert, ha nagyon durva, amugy nem.

Szoval annyira nem tudni, hogy most mit hoz az elet.

jún. 3. 10:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazából abban reménykedem, hogy nem befolyásolja az allergiám ezt a dolgot, mert nem igazán szeretnék rá szedni gyógyszert, illetve szörnyű lenne a tudat, hogy ilyen hülyeség miatt nem sikerült esetleg eddig.
jún. 3. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
nálunk az egész rokonság allergiás minden szrra, ami zöld vagy virágmintás, mégse haltunk még ki. szerintem nem kell ezt ilyen dramatikusan felfogni.
jún. 3. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Szia,

Én masszívan pollenallergiás vagyok. Elkezdtem szedni cetirizint, de aztán pozitív lett a teszt, háziorvostól azt az infót kaptam, hogy a babának árt, ha szedem, így letettem. Nincs semmi bajunk, csak én tüsszögök.:)

Szerintem nem igazán befolyásolja.

jún. 3. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Az én véleményem szerint nincs köze hozzá. Sok allergiást ismerek és több gyerekük is van.
jún. 3. 11:13
 6/7 babyboom567 ***** válasza:
60%
Márciustól októberig tünetelek, sőt házi porra ,macskára,kutyára, lóra,tollra bármikor(nincs is közelben állat).Mégis van gyerekem, semmi köze hozzá.Jah,és terhesen semmit sem szedhettem,és talán 10 napig tüneteltem a parlagfű szezonban.
jún. 3. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Erős pollenallergiám van, rendszeres allergiás tünetekkel lettem terhes. Kétlem, hogy köze lenne hozzá, de ha téged az megyugtatna kérj a dokitól olyan vényt orrspray-re és szemcseppre amiket terhesen is lehet alkalmazni. Így tüneti kezelést is alkalmazol de csak helyi hatást fejtenek ki, nem az egész szervezetedre és ami hatóanyagok vannak benne nem árt a babának vagy a termékenységednek. Én kaptam ilyen szereket.
jún. 3. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!