Kezeletlen pollen allergia felelőse lehet a sikertelen próbálkozásoknak?
7 hónapja sikertelenül próbálkozunk. Hormonokkal, életkorral, spermaszámmal minden rendben, egyelőre nem indokolt a bővebb kivizsgálás. Most jutott eszembe ez a tényező. Gyengétől erős szintig változó mértékű allergiám van minden féle növényre, amelyek virágzási ideje lefedi kb az egész évet, a téli hónapok kivételével. Többnyire gyenge tüneteim vannak, így csak akkor szedek antihisztamint, amikor nagyon erős, a parlagfű szezonban. Viszont elgondolkodtató, hogy így folyamatos enyhe gyulladásban van a szervezetem, a crp-m mindig kissé emelkedett, amit több dolog kizárása után erre fogtunk az orvosaimmal.
Van olyan, akinek ez problémát okozott vagy akinek van infója ezzel kapcsolatban?
Hat, nem tudom. Akar.
De en pont covidos voltam es meg a fogam is be volt gyulladva, amikor pozitivat teszteltem. Atom lazas voltam, de megmaradt a baba.
Az allergiaimra, van nekem is tobbfele, csak akkor szedek gyogyszert, ha nagyon durva, amugy nem.
Szoval annyira nem tudni, hogy most mit hoz az elet.
Szia,
Én masszívan pollenallergiás vagyok. Elkezdtem szedni cetirizint, de aztán pozitív lett a teszt, háziorvostól azt az infót kaptam, hogy a babának árt, ha szedem, így letettem. Nincs semmi bajunk, csak én tüsszögök.:)
Szerintem nem igazán befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!