Méhpempőtől lehetnek ezek a tünetek?
Tegnap kezdtem el szedni, akkor semmi nem volt.
Ma miután bevettem, kb.40 perccel utána elkezdett viszketni a szájüregem, fájt a nyelőcsövem, köhögtem, és összeszűkült a hörgöm.
Asztmás vagyok. Ha nem lett volna kéznél az asztma spray-m nem tudom mi történt volna.
Napi 1 grammot szedek reggel.
Hagyjam abba, vegyek be kevesebbet? Vagy vmi trükk?
Gyermekáldás miatt kezdtem el szedni.
Allergiás reakció.
A gyermekáldáshoz meg d.ugni kéne inkább.
Szerintem inkább ne folytasd. :) de ha esetleg még nem próbáltad, peteéréstől inni kellene napi 2 x 2,5dcl palástfű teát. :) nekem a 2.ik hónap használat után segített. 14 hetes vagyok :) Tényleg tiszta szívből merem ajánlani :) én még a pozitiv teszt után is ittam 1 hónapig, de már csak napi 1x :)
Kívánom, hogy mielőbb teljesüljön a vágyad ❤️
"A legfontosabb óvintézkedés és ellenjavallat a méhtermékekre való allergia. Akik hajlamosak erre, az első 2-3 napban 0,1 grammal kezdjék a kúrát, és feltétlenül hagyják abba, ha szájüregi viszketést, emésztési zavarokat, légzési nehézségeket, orrfolyást vagy kiütéseket észlelnek."
Google-be beírtam hogy méhpempő allergia és ezt dobdta ki. Szerintem semmiképp ne szedd tovább, annyit biztos nem segít mint amennyit árthat neked.
Szerintem is más vizsgálatok kellenének. Ha meg tényleg minden rendben akkor csak nem volt szerencsétek de akkor azért sem kell semmi gyógyszer/étrendkiegészítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!