Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
barátomnak kivertem, és a hasamra élvezett, majd felálltam zsepiért, de ugye lefolyt a sperma. barátommal mindig védekezünk, és most azért kicsit aggodunk. lehetek terhes, vagy ahhoz mindenkeppen belem kell élveznie? ovulációban voltam amikor ez történt. köszönöm a segito valaszokat

jún. 2. 19:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
29%

Gratulálok a babához. Sok erőt és egészséget.

Majd írd meg, hogy fiú vagy lány🥰

jún. 3. 00:30
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szerinted a hassdon folyva teherbe ehetsz, nem állsz készen.
jún. 3. 08:45
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
De, szar a helyesírásod, mert nem csak az ékezeteket nem ismered, hanem az írásjeleket sem, az, hogy a baba hogy készül, meg általános iskolás "tananyag". Tájékozódj, azután szexelj.
jún. 3. 12:46
 24/31 A kérdező kommentje:
mindig megfogjatok a lenyeget mi lenne hogyha a kerdesre valaszolnatok?
jún. 3. 16:34
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
24, hülyének néznek itt az bérek téged, ez nem elég egyértelmű válasz a kérdésedre?
jún. 3. 22:18
 26/31 anonim ***** válasza:
*emberek
jún. 3. 22:18
 27/31 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem tudod hogy készül a gyerek akkor nem állsz készen a szexre, tök mindegy hány éves vagy. Tanítják vagy sem, kérdező láthatóan tudod használni az internetet tehát szépen utána tudnál olvasni.

Lefolyt a hasadon, oké de azt mondod a szemérem dombodra. Onnan még jó pár centi a hüvelyed! A sperma nem szívódik fel a bőrödön keresztül. Ahhoz hogy terhes legyél valamilyen úton módon be kell jutnia a spermanak a huvelyedbe. Tudod hol van a hüvelyed? Nem ott kezdődik ahol a rés, csak úgy mondom, hanem jóval hátrébb.

Gondolom neked is vannak nagyajkaid. Na ha azt szét húzod, nézd meg nyugodtan tükörben, először van egy hugycsoved, tudod ahonnan a pisi jön és utána következik a hüvelyed. Ha mrgnezed rajossz hogy ez jó messzire van a szemeremdombodtol. Így már érted?

jún. 4. 08:13
 28/31 A kérdező kommentje:
kedves 27 es, nem azt mondtam hogy fixen csak odaig folyt, hanem azt hogy szerintem csak addig. egy két csepp bejuthatott ugy is, hogy eszre se vettem
jún. 4. 20:24
 29/31 anonim ***** válasza:

Istenem ne ragozd már túl

Ha tudatlan vagy, vagy ha ennyire rettegsz ne szexelj.

jún. 4. 22:09
 30/31 anonim ***** válasza:
Most már kezd érdekelni. Ha a hüvely bemenetére cseppen, onnan fel tudnak jutni?
jún. 4. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!