Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
barátomnak kivertem, és a hasamra élvezett, majd felálltam zsepiért, de ugye lefolyt a sperma. barátommal mindig védekezünk, és most azért kicsit aggodunk. lehetek terhes, vagy ahhoz mindenkeppen belem kell élveznie? ovulációban voltam amikor ez történt. köszönöm a segito valaszokat

2024. jún. 2. 19:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
29%

Gratulálok a babához. Sok erőt és egészséget.

Majd írd meg, hogy fiú vagy lány🥰

2024. jún. 3. 00:30
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szerinted a hassdon folyva teherbe ehetsz, nem állsz készen.
2024. jún. 3. 08:45
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
De, szar a helyesírásod, mert nem csak az ékezeteket nem ismered, hanem az írásjeleket sem, az, hogy a baba hogy készül, meg általános iskolás "tananyag". Tájékozódj, azután szexelj.
2024. jún. 3. 12:46
 24/31 A kérdező kommentje:
mindig megfogjatok a lenyeget mi lenne hogyha a kerdesre valaszolnatok?
2024. jún. 3. 16:34
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
24, hülyének néznek itt az bérek téged, ez nem elég egyértelmű válasz a kérdésedre?
2024. jún. 3. 22:18
 26/31 anonim ***** válasza:
*emberek
2024. jún. 3. 22:18
 27/31 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem tudod hogy készül a gyerek akkor nem állsz készen a szexre, tök mindegy hány éves vagy. Tanítják vagy sem, kérdező láthatóan tudod használni az internetet tehát szépen utána tudnál olvasni.

Lefolyt a hasadon, oké de azt mondod a szemérem dombodra. Onnan még jó pár centi a hüvelyed! A sperma nem szívódik fel a bőrödön keresztül. Ahhoz hogy terhes legyél valamilyen úton módon be kell jutnia a spermanak a huvelyedbe. Tudod hol van a hüvelyed? Nem ott kezdődik ahol a rés, csak úgy mondom, hanem jóval hátrébb.

Gondolom neked is vannak nagyajkaid. Na ha azt szét húzod, nézd meg nyugodtan tükörben, először van egy hugycsoved, tudod ahonnan a pisi jön és utána következik a hüvelyed. Ha mrgnezed rajossz hogy ez jó messzire van a szemeremdombodtol. Így már érted?

2024. jún. 4. 08:13
 28/31 A kérdező kommentje:
kedves 27 es, nem azt mondtam hogy fixen csak odaig folyt, hanem azt hogy szerintem csak addig. egy két csepp bejuthatott ugy is, hogy eszre se vettem
2024. jún. 4. 20:24
 29/31 anonim ***** válasza:

Istenem ne ragozd már túl

Ha tudatlan vagy, vagy ha ennyire rettegsz ne szexelj.

2024. jún. 4. 22:09
 30/31 anonim ***** válasza:
Most már kezd érdekelni. Ha a hüvely bemenetére cseppen, onnan fel tudnak jutni?
2024. jún. 4. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!