Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
barátomnak kivertem, és a hasamra élvezett, majd felálltam zsepiért, de ugye lefolyt a sperma. barátommal mindig védekezünk, és most azért kicsit aggodunk. lehetek terhes, vagy ahhoz mindenkeppen belem kell élveznie? ovulációban voltam amikor ez történt. köszönöm a segito valaszokat

jún. 2. 19:59
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
draga 9es kozel sem 12 vagyok, es jarok iskolaba eleg jo tanulmanyi atlaggal, csak tudod fiatal vagyok es elkertem a tapasztalattal rendelkezo felnottek segitseget, mert nemhiszem hogy ilyeneket tanitana az iskola hogy ilyen helyzetekbe mit kell tenni, még a vedekezesrol sem beszelnek, nem hogy errol. nemhiszem hogy tilos kerni tanacsokat idosebbektol, es az ember segitsen az embernek szerintem ez igy normalis. ha nem tetszik valami akkor ugorj tovabb a kerdesen😘
jún. 2. 20:16
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Bemaszhatott a köldöködön is, jellemzően abból lesznek az ikrek.
jún. 2. 20:48
 13/31 anonim ***** válasza:
59%

Ha van egyik kis eszed akkor tudod hogy hol a hüvely, hol a méh (ezt tanítják bioszbol 8.-ban) és ha felallsz nyilván nem felfelé fog folyni a hüvelyed felé hanem lefelé (ergo földre)...

De ennyire tudatlannak lenni.. kicsit olvass utána a dolgoknak ha már az iskolában nem tanultok róla.

jún. 2. 20:50
 14/31 anonim ***** válasza:
78%
#11 tapasztalat : nekem még nem mászott fel a hüvelyembe sperma.
jún. 2. 20:51
 15/31 anonim ***** válasza:
89%

draga 9es kozel sem 12 vagyok, es jarok iskolaba eleg jo tanulmanyi atlaggal

Az eszed szerint és a helyesírásod szerinte én ezt nem mondanám.

jún. 2. 20:56
 16/31 anonim ***** válasza:
85%

Általánosban van felvilágosítás.

Konkrétan a 12 évesemnek egy hónapja volt.

Szóval de, beszélnek a védekezésről az iskolában, talán te vagy még túl fiatal a szexhez.

jún. 2. 21:46
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

A 7-es válaszon sírva röhögök 😂

A tartalmán is, meg a szóhasználaton is.

Lehet, hogy az inszeminációnál is elég lenne, ha csak jobbra-balra, esetleg az óramutató járásával megegyezően szétkenegetnék az ondót a "punin"? 😂

jún. 2. 21:51
 18/31 anonim ***** válasza:
53%
Én biológusként is mindig paráztam ilyeneken fiatalon. Kicsit olyan ez, mint a hipochondria. Egyszer még esemény utánit is vettem be egy hasonló helyzetben, annyira belelovaltam magam az irracionalis rettegésbe. Persze annyi eszem volt, hogy az orvosnak nem részleteztem, hogy miert, mert akkor tuti nem ad. Pedig nem vagyok oda a hormonokert, sosem szedtem. Ugyhogy én megertem a kérdezőt, és remélem megnyugodott a válaszokat olvasva.
jún. 2. 22:37
 19/31 A kérdező kommentje:

1: attol meg hogy nem irok ekezetet nem lesz szar a helyesirasom

2: altalanosba nem jutottunk el csak a kivalasztasig bioszbol, kozepsuliba pedig nem beszelnek ezekrol a dolgokrol, max ha eljutunk addig a reszig de en peldaul tanar szajabol semmit nem hallottam a szexrol

3: szerintem 16 eletevem betoltese utan mar keszenallok erre foleg egy olyan parral akivel biztonsagba erzem magam. sokan 14-15 evesen buliba vesztik el egy olyan sraccal akit nem ismernek, szoval en nem tartom magam felelotlennek

jún. 2. 22:45
 20/31 anonim ***** válasza:
Jaj, mit nem adtam volna, ha ez ilyen könnyen megy!
jún. 2. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!