Lehetek terhes?
Ha van egyik kis eszed akkor tudod hogy hol a hüvely, hol a méh (ezt tanítják bioszbol 8.-ban) és ha felallsz nyilván nem felfelé fog folyni a hüvelyed felé hanem lefelé (ergo földre)...
De ennyire tudatlannak lenni.. kicsit olvass utána a dolgoknak ha már az iskolában nem tanultok róla.
draga 9es kozel sem 12 vagyok, es jarok iskolaba eleg jo tanulmanyi atlaggal
Az eszed szerint és a helyesírásod szerinte én ezt nem mondanám.
Általánosban van felvilágosítás.
Konkrétan a 12 évesemnek egy hónapja volt.
Szóval de, beszélnek a védekezésről az iskolában, talán te vagy még túl fiatal a szexhez.
A 7-es válaszon sírva röhögök 😂
A tartalmán is, meg a szóhasználaton is.
Lehet, hogy az inszeminációnál is elég lenne, ha csak jobbra-balra, esetleg az óramutató járásával megegyezően szétkenegetnék az ondót a "punin"? 😂
1: attol meg hogy nem irok ekezetet nem lesz szar a helyesirasom
2: altalanosba nem jutottunk el csak a kivalasztasig bioszbol, kozepsuliba pedig nem beszelnek ezekrol a dolgokrol, max ha eljutunk addig a reszig de en peldaul tanar szajabol semmit nem hallottam a szexrol
3: szerintem 16 eletevem betoltese utan mar keszenallok erre foleg egy olyan parral akivel biztonsagba erzem magam. sokan 14-15 evesen buliba vesztik el egy olyan sraccal akit nem ismernek, szoval en nem tartom magam felelotlennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!