Tudnatok olyan sikositot ajanlani, ami tutira nem csokkenti a teherbeeses eselyet?
Eddig meg nem talaltam olyat, amire ne lett volna rairva, hogy lassithatja a spermakat... stb.
Mivel mar eleg regota probalkozunk (egyszer mar sikerult, de nem maradt meg), nem szeretnenk kockaztatni es ha nincs olyan, ami nem, akkor inkbabb hanyagoljuk a sikositot.
Pre-seed meztermékenyülést elősegítő gél.
Csak sajna nem olcsó. :(
Szia!
Mi is használunk síkosítót,nekem azt mondta az orvos,nem gond,csak ne "tocsogjatok"benne,hanem csak úgy finoman,vékonyan kell bekenni vele a szerszám oldalát.Nem tudom máshogy megfogalmazni,remélem érthetően írtam le.Mi is babát szeretnénk,3 hónapja próbálkozunk,vizes alapú síkosítót használunk,és nekem sokkal jobb így a szex.Nekem a cukorbetegségem miatt problémám van a nedvesedéssel,ezért használjuk.Erről a pre-seed síkosítóról Én is hallottam már,csak egy kicsit drága,és nem is láttam még üzletekben,azt hiszem csak rendelni lehet,szívesen kipróbálnám..Szerintem Te is kérdezd meg esetleg az orvosod a síkosítóról,bár itt sokan ellenzik,nem tudom..Sok sikert Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!