Mi lehet annak az oka,hogy köldöktől lefelé fel vagyok puffadva?
Figyelt kérdés
Köldöktől lefelé már hetek óta fel szoktam lenni puffadva.Ezelőtt teljesen síkba volt a hasam.3 hete együtt voltam barátommal.Körülbelül azóta van ez így.Végeztem terhességi tesztet kétszer is, de mind a kettő negatív lett (május 9,május 11).Van arra esély,hogy mégis teherbe estem?máj. 19. 19:18
1/10 A kérdező kommentje:
Hogy pontosabb legyek április 26-án voltam együtt barátommal.
máj. 19. 19:19
3/10 A kérdező kommentje:
Hát nagyon vékony vagyok és fogytam.
máj. 19. 20:17
5/10 anonim válasza:
Nekem terhesség elején se volt puffadásom.
6/10 anonim válasza:
Ha április 26-án voltatok együtt utoljára, akkor már 3 hét eltelt, most csinálj tesztet, ha negatív, biztosan nem vagy terhes. A május 11-i teszt is valószínűleg jól mutatta, és nem vagy terhes, de menj biztosra, csinálj holnap is egy utolsó tesztet.
Menstruációd mikor volt utoljára? És mikor kell legközelebb megjönnie?
Ha hetek óta puffadsz, és fogytál, az ezer más dologtól is lehet. Például étel érzékenység, hormonális probléma.
7/10 A kérdező kommentje:
Legutólsó menstruációm április 3-án volt,de nekem még nem állt be.
máj. 20. 07:48
8/10 A kérdező kommentje:
A másodikntesztet május 13-án csináltam!Elírtam!
máj. 20. 08:11
9/10 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Kérdezted már. Ne szexelj még ennyi ésszel, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!