Terhesség lenne?
Sziasztok!
Úgy 1-2 hete éreztem hogy nagyon kemény a mellem és erre sokan azt mondták mikor meg nézték hogy tej mirigyek, csináltam vasárnap egy tesztet volt rajta egy nagyon nagyon halvány csík amit szinte alig lehetett észre venni .
Majd hétfőn csináltam még egyet azon viszont semmi sem volt .
Most van csütörtök és szúr az all hasam néha néha .
Mennem kell egyébként is orvoshoz de azért ki kérném a ti véleményeteket is .
Előre is köszönöm!
És hányan nézték meg a melled?
Amúgy a negatív teszt 2024 májusában is azt jelenti, hogy nem vagy terhes.
Menstuáciom késett 2 napot és nekem nagyon szokott fájni görcsölni szoktam most semmi ezért is furcsálom
El múlt kb 4 nap után utánna nagyon picit barna volt de az szinte semmi csak hogy mégis jött ilyen sem szokott lenni
Ne haragudjatok el felejtettem oda írni
A mensit is gyakran jelzi előre a mellfájdalom. A tejmirigyek első trimeszterben még csendben pihennek. Az része mondjuk, hogy többen nézték a melled nő létemre is érdekel... egyszerre vagy egymástól függetlenül??😅🤣
Ne haragudj, de nem tudom komolyan venni a kérdésed. Menstruáltál és a teszt is negatív. Ezért ez így elég egyértelmű😅😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!