A terhesség első tünetei a beágyazódás előtt is jelentkeznek? Vagy csak utána?
Figyelt kérdés
Dec.31-én volt peteérésem, együtt voltunk a párommal. Elvileg jan. 15-én kellen megjönnie. Ha teherbe estem (volna), mikortól jelentkeznének a tünetek (mellfeszülés, émelygés)? A beágyazódás után csak, vagy már előtte is?2009. jan. 5. 17:30
11/12 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok. Bárcsak a beágyazódás miatt lenne. Azért kösz!
12/12 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem meg 31-én kellett volna megjönnie. Mivel nagyon akartuk a babát én már szombaton csináltam egy tesztet,de akkor már a mellem is feszült. a teszt persze pozitív lett már rögtön ahogy rápisiltem. Nekem az alvással vannak gondjaim,fáj és feszül a mellem és gyengébb erősebb menstruációs görcseim vannak felváltva mintha meg akarna jönni. Én 19-én megyek uh-ra és vizsgálatra már nagyon fárom és remélem minden rendben lesz. :-)))
Nektek is sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!