Van aki még 5-6. dpo van? Hogy érzitek magatokat? Hanyadik próbálkozás? Első baba vagy tesó lenne?
Nekem menzeszek előtt általában nem görcsölt, vagy max aznap, mikor megjött. Mikor pozitív lett a teszt (kétszer is, de sajnos mindkettő kémiai lett egyébként), akkor borzalmasan görcsölt már a 12. dpo-tól kb. Volt, hogy felébredtem rá, annyira megfájdult. Nem egész nap, hanem hullámokban begörcsölt.
Persze azt se akarom mondani ennyiből, hogy biztos terhes vagy, mert nyilván van, akinek a terhességet jelenti, van, akinek a menzeszt jelzi, csak azt akartam mondani, hogy ettől még ne temesd el, még alakulhat jól.
En eddig az egyik terhessegnel sem ereztem semmit, és az egyiknél 15.dpo, masiknál 17.dpo teszteltem
De mindenkinek mas. Az egyetlen tunet az volt hogy nem jött meg :D
Gratulálok 78!!!😍😍😍😍
Nekem napok óta pozitívak a jós tesztek de a hcg egyenlőre negatív. Kiváncsi vagyok mi lesz belőle.🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!