Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki még 5-6. dpo van?...

Van aki még 5-6. dpo van? Hogy érzitek magatokat? Hanyadik próbálkozás? Első baba vagy tesó lenne?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt
máj. 9. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
Nekem pont akkor görcsölt nagyon, mikor pozitív lett a teszt, ez nem jelent semmit.
jún. 10. 13:39
 72/86 A kérdező kommentje:
Egész nap görcsölt? Nekem ez nagyon gyanúsan pms tünet, de ha mégsem jön meg, akkor tesztelek.
jún. 10. 15:06
 73/86 anonim ***** válasza:

Nekem menzeszek előtt általában nem görcsölt, vagy max aznap, mikor megjött. Mikor pozitív lett a teszt (kétszer is, de sajnos mindkettő kémiai lett egyébként), akkor borzalmasan görcsölt már a 12. dpo-tól kb. Volt, hogy felébredtem rá, annyira megfájdult. Nem egész nap, hanem hullámokban begörcsölt.

Persze azt se akarom mondani ennyiből, hogy biztos terhes vagy, mert nyilván van, akinek a terhességet jelenti, van, akinek a menzeszt jelzi, csak azt akartam mondani, hogy ettől még ne temesd el, még alakulhat jól.

jún. 10. 15:14
 74/86 anonim ***** válasza:

En eddig az egyik terhessegnel sem ereztem semmit, és az egyiknél 15.dpo, masiknál 17.dpo teszteltem

De mindenkinek mas. Az egyetlen tunet az volt hogy nem jött meg :D

jún. 11. 07:38
 75/86 anonim ***** válasza:
Kérdező mi van Veled? Megjött?
jún. 11. 07:40
 76/86 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ki hogy áll? Nekem ma van a 11.dpo
jún. 15. 18:28
 77/86 anonim ***** válasza:
Holnap kezdek tesztelni, az lesz a 8. dpo. Nagyon görcsölt a hasam ma, kíváncsi leszek jót jelent e vagy sem.😅
jún. 16. 22:45
 78/86 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tegnap pozitiv lett a teszt :)
jún. 18. 21:22
 79/86 anonim ***** válasza:

Gratulálok 78!!!😍😍😍😍

Nekem napok óta pozitívak a jós tesztek de a hcg egyenlőre negatív. Kiváncsi vagyok mi lesz belőle.🙃

jún. 18. 21:25
 80/86 A kérdező kommentje:
Nekem múlt hónapban megjött, most a ciklus 7. napja van. 78 gratulálok! :)
jún. 19. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!