Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki még 5-6. dpo van?...

Van aki még 5-6. dpo van? Hogy érzitek magatokat? Hanyadik próbálkozás? Első baba vagy tesó lenne?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt
máj. 9. 19:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as, még azért ne “temesd” ezt a hónapot 🙈
máj. 12. 15:23
 22/86 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, most, hogy mondod nekem is rémálmaim vannak napok óta és mintha kicsit égne a gyomrom. 🙈
máj. 12. 15:24
 23/86 A kérdező kommentje:
9. dpo, nagy volt a kísértés reggel, de kibírtam. Talán 😀
máj. 13. 07:51
 24/86 anonim ***** válasza:
Nekem is 8-9. van ma, kicsit félek mert elkezdett görcsölni a hasam ami sok jót nem jelent nálam.🥹
máj. 13. 09:18
 25/86 anonim ***** válasza:

Utolsó: nekem pont a görcsölés jelezte eddig a terhességet:D Nem szokott egyébként, de mindkét kémiainál nagyon fájt.

Most megint görcsöl, de nagyon korán, ovu után 2 nappal kezdte, szóval most biztos nem a terhességtől. Gondolom a két cisztám fáj :D

máj. 13. 09:45
 26/86 A kérdező kommentje:

A görcsölés elvileg jót jelent, hacsak amúgy nem vagy PMS-es. Én az voltam, de 5 hónapja iszom a ciklus teát, azóta semmi görcs még mensikor sem.

Sajnos vettem teszteket, de ki kellene még bírni. 😅

máj. 13. 09:48
 27/86 anonim ***** válasza:

Furcsa amúgy mert most kb ovu óta vannak ilyen random görcsök. Nekem cisztám elvileg nincsen így az nem fájhat. Ami érdekes inkább, hogy nekem mensi előtt soha nem fáj a mellem és most napok óta konkrétan le akarnak szakadni. Brutálisan fájnak. Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz😁

Nekem is van itthon teszt (sajnos😆). Próbálom én is legalább holnapig megállni🫣

máj. 13. 10:36
 28/86 A kérdező kommentje:

Jujj az is nagyon jó jel 🙈🤞🏻

Holnap reggel szerintem én is tesztelek és ha negatív, akkor még betudom annak, hogy korai 😅🙈

máj. 13. 10:40
 29/86 anonim ***** válasza:
Na akkor a reggelt megvárom veled hátha meghozza a szerencsénket.😉
máj. 13. 10:47
 30/86 A kérdező kommentje:
🤞🏻🤞🏻🤞🏻
máj. 13. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!