Van aki még 5-6. dpo van? Hogy érzitek magatokat? Hanyadik próbálkozás? Első baba vagy tesó lenne?
Utolsó: nekem pont a görcsölés jelezte eddig a terhességet:D Nem szokott egyébként, de mindkét kémiainál nagyon fájt.
Most megint görcsöl, de nagyon korán, ovu után 2 nappal kezdte, szóval most biztos nem a terhességtől. Gondolom a két cisztám fáj :D
A görcsölés elvileg jót jelent, hacsak amúgy nem vagy PMS-es. Én az voltam, de 5 hónapja iszom a ciklus teát, azóta semmi görcs még mensikor sem.
Sajnos vettem teszteket, de ki kellene még bírni. 😅
Furcsa amúgy mert most kb ovu óta vannak ilyen random görcsök. Nekem cisztám elvileg nincsen így az nem fájhat. Ami érdekes inkább, hogy nekem mensi előtt soha nem fáj a mellem és most napok óta konkrétan le akarnak szakadni. Brutálisan fájnak. Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz😁
Nekem is van itthon teszt (sajnos😆). Próbálom én is legalább holnapig megállni🫣
Jujj az is nagyon jó jel 🙈🤞🏻
Holnap reggel szerintem én is tesztelek és ha negatív, akkor még betudom annak, hogy korai 😅🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!