Van aki még 5-6. dpo van? Hogy érzitek magatokat? Hanyadik próbálkozás? Első baba vagy tesó lenne?
Figyelt kérdés
Izguljunk együttmáj. 9. 19:18
61/86 anonim válasza:
Hello csajok
Én 3. cn-on vagyok éppen. Szerintem holnapra elmúlik a mensi is. Utólag vissza számolva előző hónapban telibe lekéstük az ovumat úgyhogy nem is kell csodálkoznom hogy nem sikerült 🤣
Most vettem lh tesztet ki akarom próbálni, hogy milyen. Reményekkel telve indulok neki ennek a ciklusnak😁
62/86 anonim válasza:
Sziasztok! Lh teszteltetek?
Nekem most van ovu,17. cn
63/86 A kérdező kommentje:
Szia!
Nekem kedden lett pozitív az LH teszt, szerintem 4. dpo lehetek 🙈
jún. 2. 23:10
64/86 anonim válasza:
Én ma akarok lh tesztelni mert nagyon szúrkál a petefészkem és ilyen fura melegség érzésem van a hasamban. Ez a 15. cn úgyhogy kb aktuális is lenne.😁
65/86 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Hogy vagytok? Hol tartotok?
jún. 7. 20:44
66/86 anonim válasza:
Én várom az ovut, eddig ma a legerősebb az lh teszt, de még mindig nem az igazi. 20.cn 33 napos ciklussal.
67/86 anonim válasza:
Én 5. Dpo-n vagyok
2.an keso este voltunk egyutt, 4.en estere mar sargatest volt, napkozben tortent az ovu.
Ugyhogy meglatjuk :)
R
68/86 anonim válasza:
Nekem holnap lesz az 1. dpo, ma volt ovu. Hát nagyon kiváncsi és bizakodó vagyok most. Remélem sikerül ez a hónap 😁😁
69/86 anonim válasza:
És mikor teszteltek csajok? Én nem akarok csak 17.én de nem tudom hogy sikerul-e betartani :D
70/86 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én 12. Dpo, de erősen görcsöl a hasam, így én nem tesztelek :(
jún. 10. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!